Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Nicky Jam, French Montana και Dzharo & Khanza συνεργάζονται στο «You Are My High (Ty Moy Kayf)»

Written by on 9 Απριλίου 2021

[ad_1]

Οι Nicky Jam, French Montana και Dzharo & Khanza σαγηνεύουν σε τρεις διαφορετικές γλώσσες με τη latin εκδοχή του «You Are My High (Ty Moy Kayf)».

Ο πρωτοπόρος της urban μουσικής Nicky Jam συστήνει σε ολόκληρο τον πλανήτη μια από τις πιο απρόσμενες επιτυχίες του 2020, το «You Are My High (Ty Moy Kayf)».

Σε αυτό το latin remix, που κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, ενώνεται με τον Μαροκινό – Αμερικανό καλλιτέχνη της hip-hop French Montana και το ρωσικό ντουέτο των Dzharo & Khanza, που δημιούργησαν την αρχική έκδοση του τραγουδιού.

Το «Ty Moy Kayf» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και γνώρισε απροσδόκητα τεράστια επιτυχία στο Μεξικό, η οποία στη συνέχεια χρησίμευσε ως σημείο εκκίνησης για να αγκαλιαστεί το τραγούδι σε ακόμα περισσότερες ισπανόφωνες χώρες στη Νότια Αμερική.

Οι λάτρεις latin urban μουσικής έχουν ταυτιστεί βαθιά με την ενέργεια αυτού του τραγουδιού, παρά τους ρωσικούς στίχους. Στη Λατινική Αμερική, έλαβε το άτυπο ψευδώνυμο «Inmortal» λόγω της ομοιότητας της λέξης με την προφορά του τίτλου του τραγουδιού στα ρωσικά.

Κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που χαρακτηρίστηκε από το lockdown και την καραντίνα, αυτό το remix μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε εικονικά και να ονειρευτούμε την ημέρα που θα μπορέσουν και πάλι να ενωθούν διαφορετικοί πολιτισμοί από κοντά.

Οι Nicky Jam, French Montana και Dzharo & Khanza προωθούν με το «You Are My High (Ty Moy Kayf)» τη μουσική ενότητα και το αποτέλεσμα είναι ένα πολυπολιτισμικό τραγούδι με στίχους στα ισπανικά, στα αγγλικά και στα ρωσικά.

Οι στίχοι του Nicky Jam είναι γεμάτοι αισθησιασμό: «Να σε φιλάω με αυτό τον τρόπο, να σε αγγίζω με αυτό τον τρόπο, απλά εσύ κι εγώ, θα πέθαινα για σένα…», τραγουδά

Ο Nicky Jam αισθάνεται υπερήφανος για την πολιτιστική ενότητα που προωθείται από αυτό το remix: «Αυτό είναι για τον πολιτισμό! Είναι συναρπαστικό να συμμετέχω σε δουλειές που είναι τόσο διαφορετικές, ειδικά αν συνεργάζομαι με ανθρώπους τόσο ταλαντούχους όσο ο French Montana και οι Dzharo & Khanza. Αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η μουσική δεν έχει όρια και ότι η γλώσσα δεν αποτελεί εμπόδιο», λέει.

Ο French Montana, ο καλλιτέχνης παγκόσμιων επιτυχιών όπως το «Unforgettable» και το «No Stylist», τραγουδά στο δεύτερο κουπλέ στα αγγλικά.

«Είναι υπέροχο να συνδέομαι με τους Dzharo & Khanza και τον Nicky Jam (τα αδέρφια μου) σε ένα τραγούδι που έχει αυτό το είδος ενέργειας και ατμόσφαιρας. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο τραγούδι στο οποίο ο κόσμος θα ακούσει τις ατομικές μας καλλιτεχνικές επιρροές να ενώνονται ως ένας ενιαίος ήχος και πολιτισμός για τους ανθρώπους», σχολιάζει ο French Montana.

Η latin εκδοχή του «Ty Moy Kayf (You Are My High)» είναι το τέλειο soundtrack για έναν έρωτα που ξεπερνά τα σύνορα ή σε ένα ταξίδι με ένα αγαπημένο άτομο που ονειρεύεστε εδώ και καιρό.

Οι Dzharo & Khanza σημειώνουν ότι είναι πολύ ευγνώμονες για τη συνεργασία με τους δύο αστέρες: «Εντυπωσιάσαμε πραγματικά όταν εμφανίστηκε μια τέτοια ευκαιρία. Μετά την επιτυχία της πρωτότυπης έκδοσης του τραγουδιού σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, φάνηκε ένας τέλειος τρόπος για να ενώσουμε τη ρωσική και τη λατινοαμερικανική κουλτούρα», δηλώνουν.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλά κοινά, για παράδειγμα, μια προσέγγιση στις δημιουργικές διαδικασίες που βασίζεται πραγματικά στην ψυχή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Nicky Jam και τον French Montana που ανανέωσαν το τραγούδι με τους μελωδικούς στίχους και τις όμορφες φωνές τους», προσθέτουν.

Το remix είναι έτοιμο να συνεχίσει τη δυναμική πορεία της αρχικής έκδοσης, η οποία σημείωσε ρεκόρ για το τραγούδι για το οποίο έχουν δημιουργηθεί τα περισσότερα βίντεο στο TikTok, μετρώντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια δημιουργίες χρηστών.

Επιπλέον κατατάχθηκε μεταξύ των 100 κορυφαίων τραγουδιών παγκοσμίως στο Shazam το 2020, ενώ ανέβηκε στο Top 10 της πλατφόρμας σε Μεξικό, Περού, Χιλή, Κολομβία, Ινδία και Τουρκία.

[ad_2]

Source link