Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Nicki Minaj και Snoop Dogg έρχονται στο «Call of Duty»

Written by on 28 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια του hip-hop.

Η Activision ανακοίνωσε ότι η Nicki Minaj, ο Snoop Dogg και ο 21 Savage θα είναι playable operators στο «Call of Duty: Modern Warfare 2» και στο «Warzone» στην πέμπτη σεζόν τους.

Κατά την έναρξη της Season 5, μόνο ο Snoop Dogg θα είναι playable, ενώ η Nicki Minaj και ο 21 Savage αναμένεται να φτάσουν στο παιχνίδι σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η Nicki Minaj θα είναι η πρώτη γυναίκα operator του «Call of Duty», σύμφωνα με την Activision, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση του 21 Savage στο παιχνίδι.

Διαφήμιση

Ο Snoop Dogg εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Call of Duty» με ένα multiplayer voice pack στο «Call of Duty: Ghosts».

Εμφανίστηκε επίσης ως Operator στο αρχικό «Warzone», το «Call of Duty: Mobile» και το «Vanguard» και είχε τη δική του κίνηση τερματισμού που ονομαζόταν «Finishizzle Movizzle».

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του βιντεοπαιχνιδιού στο Twitter, ο χαρακτήρας της Nicki Minaj εμφανίζεται με ροζ μαλλιά, μπλε σκιά ματιών και ένα ροζ όπλο.

Εν τω μεταξύ, ο χαρακτήρας του Snoop Dogg εμφανίζεται να κρατάει ένα μπλε και χρυσό όπλο, ντυμένος με μια χρυσή και λευκή φόρμα με σχέδια φύλλων μαριχουάνας.

Snoop Dogg - Call of Duty
Activision

Στο πλαίσιο του εορτασμού των πενήντα ετών hip-hop, στο «Call of Duty» θα προστεθούν δωρεάν hip-hop war tracks για τους παίκτες που θα συνδεθούν στο παιχνίδι από τις 7 έως τις 16 Αυγούστου.

«Απλά μπείτε online στο “Modern Warfare 2” και το “Call of Duty: Warzone” σε τέσσερις διαφορετικές ημέρες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – μια εύκολη αποστολή για όσους παίζουν καθημερινά ή ακόμα και μόνο τα Σαββατοκύριακα – για να λάβετε ένα δωρεάν δώρο», εξηγεί η Activision σε ανάρτησή της στο blog της.

Ενώ τα war tracks δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, αναμένεται να προέρχονται από τις δεκαετίες του 1980, του 1990 και του 2000.

Την τέταρτη συνεχόμενη ημέρα που θα συνδεθούν στο «Modern Warfare 2» ή στο «Warzone», οι παίκτες θα λάβουν ένα ειδικό weapon blueprint που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα online modes των παιχνιδιών.

Η Nicki Minaj είχε συνεργαστεί ξανά με το «Call of Duty» το 2022, συμμετέχοντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο για την προπαραγγελία του παιχνιδιού. Στο βίντεο, με τίτλο «Squad Up», η ράπερ εμφανίστηκε μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, αθλητές και ηθοποιούς, όπως οι Lil Baby, Bukayo Saka και Pete Davidson.

[ad_2]

Source link