Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Natti Natasha και María Becerra κάνουν ένα κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες με το «Lokita» – Hit Channel

Written by on 10 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Η Natti Natasha και η María Becerra δείχνουν ότι το γυναικείο κίνημα στη μουσική βιομηχανία συνεχίζει να είναι πιο ζωντανό από ποτέ.

Ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που προωθούν τις γυναίκες στη λάτιν μουσική, η Natti Natasha ενώνει τις δυνάμεις της με τη María Becerra και αποδεικνύει γιατί οι συνεργασίες θα υπερισχύουν πάντα.

Αφού κέρδισε ακόμη ένα Νο. 1 στα charts Latin Airplay και Latin Rhythm Airplay του Billboard με την παγκόσμια επιτυχία της «Mayor Que Usted», που την ανέδειξε στη Λατίνα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα τραγούδια στο Top 10 του Latin Rhythm Airplay Chart, η Δομινικανή σταρ Natti Natasha είναι έτοιμη να κυριαρχήσει με έναν νέο ύμνο που επιδιώκει να ενώσει όλον τον κόσμο με ένα δυνατό μήνυμα γραμμένο από γυναίκες.

Η Natti Natasha συνεργάζεται με την πρωτοπόρο του urban κινήματος στην Αργεντινή María Becerra στο «Lokita», έναν τραγούδι που θα αγκαλιαστεί από τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Το «Lokita» (Pina Records/Sony Music Latin), σε παραγωγή των Raphy Pina, Natti Natasha, DJ Luian y Mambo Kingz και σε στίχους των Natti Natasha και María Becerra, ξεχωρίζει για τους αισθησιακούς και προκλητικούς στίχους του που συνοδεύονται από έναν εθιστικό ρυθμό.

Η Natti Natasha, χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή που την έκανε ηγέτιδα του urban κινήματος για τις γυναίκες στη latin μουσική, αποκαλύπτει την πιο σαγηνευτική πλευρά της σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα της María Becerra, η οποία αντιπροσωπεύει τη δύναμη της νέας γενιάς γυναικών στην Αργεντινή, δημιουργώντας ένα μουσικό αριστούργημα.

Η Natti Natasha και η María Becerra αφιερώνουν αυτό το χορευτικό κομμάτι σε όλους τους άνδρες και τους Λατίνους που τις κάνουν «Lokita (s)» (τρελές).

Το «Lokita» είναι ένα τραγούδι με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν άνδρες και γυναίκες από όλες τις διαφορετικές χώρες. Είναι ένα τραγούδι με το οποίο οι άνθρωποι θα μπορέσουν να σηκώσουν το ανάστημά τους με υπερηφάνεια.

Natti Natasha - María Becerra

«Η συνεργασία με τη María ήταν πολύ ξεχωριστή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, απολαύσαμε και οι δύο τη δημιουργία και την ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού μαζί. Είναι ένα τραγούδι για το οποίο είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα το χορέψει και απλά θα το απολαύσει συνολικά», δήλωσε η Natti Natasha.

Το μουσικό βίντεο για το «Lokita» γυρίστηκε στο ιστορικό Casa de La Cultura στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής με τη σκηνοθεσία του Βενεζουελανού Nuno Gómes.

Η Natti Natasha και η María Becerra μας μεταφέρουν σε τέσσερα διαφορετικά χρωματιστά σκηνικά, τα οποία τα χρησιμοποιούν για να εκφράσουν, με αισθησιακό και υπαινικτικό τρόπο, τις ορέξεις τους για τον άνθρωπο που τους κάνει «Lokita».

Ανάμεσα στα οπτικά εφέ και τις εμφανίσεις χορευτών από διαφορετικές λατινοαμερικανικές κουλτούρες και χώρες, εκφράζουν αυτό που νιώθουν με τον δικό τους τρόπο, χωρίς λογοκρισία. Από τις αισθησιακές ματιές μέχρι το χορό, μας δείχνουν ότι το γυναικείο κίνημα στη μουσική βιομηχανία συνεχίζει να είναι πιο ζωντανό από ποτέ.

Η παγκόσμια επιτυχία «Mayor Que Usted» της Natti Natasha, σε συνεργασία με τους πρωτεργάτες της reggaetón Daddy Yankee και Wisin & Yandel, έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και έχει πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές στο Facebook.

Το τραγούδι ανέβηκε στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών charts στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Πουέρτο Ρίκο και στα charts Latin Airplay και Latin Rhythm Airplay του Billboard, ενώ κατάφερε επίσης να καταλάβει το Νο. 1 των charts τόσο στο Μεξικό όσο και στη Δομινικανή Δημοκρατία.

[ad_2]

Source link