Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

MG και Dirty Harry δίνουν εικόνα στο «Hottie» – Hit Channel

Written by on 15 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Το νέο αγαπημένο trend των νέων στο TikTok έχει την υπογραφή του MG και του Dirty Harry.

MG και ο Dirty Harry ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Hottie» και μαζί τάραξαν το TikTok.

O MG, ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους ράπερ της γενιάς του, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ανατρεπτικό hitmaker Dirty Harry.

Οι δύο καλλιτέχνης της εγχώριας σκηνής της rap δημιούργησαν το «Hottie», ένα track που κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στην πλατφόρμα του TikTok κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων.

Μετά από εκατοντάδες recreations με το «Hottie» από τους Έλληνες χρήστες του TikTok, η συνεργασία του MG και του Dirty Harry απέκτησε εικόνα και πλέον είναι διαθέσιμη και στο YouTube μέσα από ένα music video σε σκηνοθεσία του Jim Georgantis.

Μέσα σε λίγες ώρες από την πρεμιέρα του, το music video για το «Hottie» ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις των trending videos στο YouTube.

Τους στίχους του «Hottie» υπογράφουν ο MG και ο Dirty Harry και τη μουσική οι MG, Peris Keys, BeTaf Beats, με τους δύο τελευταίους να έχουν αναλάβει και την παραγωγή.

Η συνεργασία του MG και του Dirty Harry στο «Hottie» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link