Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Megan Thee Stallion και Maluma τραγουδούν για μία «Crazy Family»

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι θα συνοδεύσει τις νέες περιπέτειες της «τρελής» οικογένειας των Addams.

Η Megan Thee Stallion, ο Maluma και οι Rock Mafia ενώνουν τις δυνάμεις τους στο δίγλωσσο single «Crazy Family», το οποίο αποτελεί μέρος του soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Addams Family 2» της MGM.

Αυτή είναι η επόμενη συνεργασία στην οποία προχωρά η Megan Thee Stallion μετά τη συνύπαρξή της με τον Lil Nas X στο τραγούδι «Dolla Sign Slime» από το νέο άλμπουμ του «Montero» και τη συμμετοχή της σε ένα remix της disco-pop επιτυχίας «Butter» των BTS τον Αύγουστο.

Η ράπερ έχει επίσης πρόσφατα κυκλοφορήσει διάφορα freestyles, συμπεριλαμβανομένου του «Tuned In Freestyle», ένα flow που απευθύνεται στους επικριτές της.

Τον προηγούμενο Ιούλιο, ο Maluma άνοιξε τον κύκλο του επόμενου άλμπουμ του κυκλοφορώντας το single «Sobrio», το οποίο συνοδεύτηκε από ένα music video με τη συμμετοχή πλήθους επωνύμων.

Οι Rock Mafia είναι μια αμερικανική ομάδα παραγωγών / τραγουδοποιών που αποτελείται από τον Tim James και την Antonina Armato και δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έχουν γράψει και κάνει παραγωγή σε 38 singles που φτάσει στο Top 10 των charts και έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Eminem, Marshmello, Gwen Stefani, Tiesto, No Doubt, Wyclef Jean, Green Day, Mariah Carey, Justin Bieber, Ellie Goulding, Tokio Hotel, Bebe Rexha και Armin van Buuren. Στη δεκαετία του 2000, συνεργάστηκαν εκτενώς με αστέρες της Disney που ανήκαν στο δυναμικό της Hollywood Records, κυρίως με τη Miley Cyrus, τη Vanessa Hudgens, τη Demi Lovato και τη Selena Gomez.

Η ταινία «The Addams Family 2» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και στις on-demand υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Οκτωβρίου.

Στους χαρακτήρες της ταινίας δανείζουν τις φωνές τους οι Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Snoop Dogg, Bette Midler και Bill Hader, μεταξύ άλλων.

[ad_2]

Source link