Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Martin Garrix και Maejor δημιουργούν τους AREA21 και κυκλοφορούν το single «La La La»

Written by on 22 Απριλίου 2021

[ad_1]

Οι AREA21 προσγειώθηκαν στη Γη.

Ο Ολλανδός DJ και μουσικός παραγωγός Martin Garrix και ο Αμερικανός παραγωγός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Maejor δημιουργούν το δίδυμο των AREA21 και εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τη Hollywood Records της Disney Music Group.

Η μουσική των AREA21 ακολουθεί την ιστορία δύο εξωγήινων ταξιδιωτών που ενώ ταξιδεύουν σε όλο το σύμπαν για να διαδώσουν μήνυμα ενότητας και θετικής ενέργειας, συντρίβονται κατά λάθος στη Γη.

Οι περιπέτειες τους θα αποτυπωθούν μουσικά και οπτικά σε μια σειρά τραγουδιών και συνοδευτικών animation, με την παραγωγή του βραβευμένου στούντιο κινουμένων σχεδίων «Titmouse» (Run the Jewels, Dua Lipa,) τα οποία θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Το ταξίδι των AREA21 θα κορυφωθεί με την κυκλοφορία ενός άλμπουμ το επόμενο φθινόπωρο.

Η πρώτη κυκλοφορία των AREA21 είναι το single «La La La», ένα τραγούδι που γιορτάζει τη διαφορετικότητα και κλείνει την πόρτα στην αρνητικότητα.

Στο πρωτοποριακό video για το «La La La» το ντουέτο του Martin Garrix και του Maejor ταξιδεύει μέσα στους γαλαξίες και διακτινίζει δυσαρεστημένους ανθρώπους στο διαστημόπλοιό του για ένα αυτοσχέδιο πάρτι, χρησιμοποιώντας την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής για να τους ενώσει και να ανεβάζει τη διάθεσή τους.

Στο τέλος του video οι AREA21 συντρίβονται στη Γη και τότε ξεκινά η πραγματική περιπέτεια.

Οι AREA21 κατοικούν τώρα στη Γη, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο δικό του ιδιαίτερο κόσμου. Το δίδυμο θα έρθει αντιμέτωπο με καταστάσεις εντελώς διαφορετικές με οτιδήποτε άλλο έχουν βιώσει στο παρελθόν στα γαλαξιακά τους ταξίδια. Μείνετε συντονισμένοι…

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link