Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Maroon 5 και Megan Thee Stallion συνεργάζονται στο νέο single «Beautiful Mistakes»

Written by on 4 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Ακούστε το νέο τραγούδι των Maroon 5.

Οι Maroon 5 ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Megan Thee Stallion στο νέο single «Beautiful Mistakes», που μόλις κυκλοφόρησε από τις 222 και Interscope Records / Universal Music.

Παρότι οι Maroon 5 έχουν γίνει φειδωλοί και επιλεκτικοί στις κυκλοφορίες τους τα τελευταία έτη, παρουσιάζοντας ένα τραγούδι κάθε χρόνο, διατηρούν επάξια τον τίτλο του καλύτερου pop συγκροτήματος, τον οποίο έχουν κατακτήσει μέσα από την πολυετή πορεία τους αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους.

Μετά το οκτώ φορές πλατινένιο «Girls Like You» (2018) που μετρά αθροιστικά πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια views στο YouTube και 1,3 δισεκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, το τριπλά πλατινένιο «Memories» (2019) που έχει ξεπεράσει παρομοίως το 1 δισεκατομμύριο streams στην ίδια πλατφόρμα και το χρυσό «Nobody’s Love», η μπάντα του Adam Levine συνεχίζει πιο δυναμικά τις προετοιμασίες για το έβδομο studio album της.

Αυτή τη φορά οι πολυπλατινένιοι Maroon 5 συνεργάζονται με την – υποψήφια για τέσσερα βραβεία Grammy – Megan Thee Stallion στο single «Beautiful Mistakes».

Το μήνυμα που στέλνει το «Beautiful Mistakes» είναι ότι παρότι τα λάθη είναι αναπόφευκτα και πολλές φορές είναι δυνατό να αποβούν μοιραία για την κατάληξη μιας σχέσης, εξακολουθούν να προσδίδουν αξία.

«Είναι όμορφο, γλυκόπικρο / Είσαι σαν ένα διαλυμένο σπίτι για μένα / Παίρνω μια δόση αναμνήσεων / Και σβήνω σαν άδειος δρόμος / Γεμίζω τις μέρες μου με τον τρόπο που περπατάς / Και γεμίζω τις νύχτες μου με σπασμένα όνειρα / Κατασκευάζω ψέματα μέσα στο κεφάλι μου / Όπως ότι μια μέρα θα επιστρέψεις σε μένα», τραγουδά ο Adam Levine.

Την παραγωγή του «Beautiful Mistakes» έχουν φροντίσει ο Andrew Goldstein και ο blackbear.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link