Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Marcus & Martinus και Medun ενώνουν δυνάμεις στο «Gimme Your Love» – Hit Channel

Written by on 24 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Οι Marcus & Martinus θέλουν να ανεβάσουν τη διάθεσή σας και να σας προσφέρουν θετική ενέργεια.

Οι Marcus & Martinus, το φαινόμενο της pop μουσικής από τη Νορβηγία, κυκλοφορούν το νέο single τους «Gimme Your Love» σε συνεργασία με τον Αυστριακό παραγωγό Medun.

Τα δίδυμα αδέλφια είναι μόλις 20 ετών και καθένα από τα τρία άλμπουμ τους έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πατρίδα τους, τη Νορβηγία. Χρυσά και πλατινένια βραβεία κοσμούν τους τοίχους τους, έχουν επίσης εμφανιστεί στην τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ και έχουν κάνει περιοδεία με τον Jason Derulo.

Ο κατάλογος των επιτευγμάτων των Marcus & Martinus είναι ατελείωτος. Έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, έχουν περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers στο TikTok και στο YouTube τα streams τους ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια.

Τώρα οι Marcus & Martinus συνεργάζονται με τον DJ και παραγωγό Medun από το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, του οποίου η καριέρα είναι εξίσου εκπληκτική. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με αστέρες όπως ο Robin Schulz, ο David Guetta, ο Fedde LeGrand και ο Nicky Romero.

Το «Gimme Your Love» έχει έναν ακαταμάχητο ρυθμό που θα σας μείνει στο μυαλό για πολύ καιρό. Ένα single αυτού του διαμετρήματος είναι πιθανό να γίνει η επόμενη επιτυχία στο διαρκώς αυξανόμενο ρεπερτόριο των Marcus & Martinus.

Ο ίδιος ο Medun δεν έχει καμία αμφιβολία ούτε γι’ αυτό: «Το τραγούδι περιγράφει την κατάσταση όπου βγαίνεις με κάποιον για αρκετούς μήνες, αλλά ο αγαπημένος σου δεν ανταποδίδει την αγάπη σου. Είναι ένα ανεβαστικό κομμάτι με το οποίο μπορείτε να χορέψετε και να κλάψετε», λέει.

«Ήταν πραγματική ευχαρίστηση που συνεργάστηκα με τον Marcus και τον Martinus και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι! Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εγώ», προσθέτει.

Οι Marcus & Martinus εμφανίζονται εξίσου ενθουσιασμένοι στις δηλώσεις τους για τη συνεργασία τους με τον Medun.

«Λατρεύουμε αυτό το τραγούδι! Σκοπός του είναι να ανεβάσει τη διάθεση του ακροατή και πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται θετική ενέργεια στη ζωή τους αυτή τη στιγμή. Η συνεργασία με τη Medun ήταν εξαιρετική. Έχουμε πολλούς οπαδούς στην Κεντρική Ευρώπη, οπότε είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!», σχολιάζουν.

[ad_2]

Source link