Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Maluma και The Weeknd ενώνουν δυνάμεις στο remix του «Hawái»

Written by on 5 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Σε μια συνεργασία που θα κάνει αίσθηση πρωταγωνιστούν ο Maluma και ο The Weeknd. 

Ο γοητευτικός Maluma και ο χαρισματικός The Weeknd κάνουν πράξη την πιο αναπάντεχη μουσική συνάντηση της χρονιάς.

Ο 26χρονος Κολομβιανός και ο 30χρονος Καναδός προανήγγειλαν την κυκλοφορία της συνεργασίας τους δημοσιεύοντας πριν λίγες ώρες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα μία κοινή φωτογραφία τους, χωρίς να προχωρήσουν ωστόσο σε κανένα σχόλιο.

Σύντομα όλες οι απορίες λύθηκαν και οι δύο καλλιτέχνες αποκάλυψαν την εκρηκτική συνεργασία τους.

Οι δύο αστέρας συμπράττουν για ένα ολοκαίνουργιο remix του τραγουδιού «Hawái» του Maluma από το πρόσφατο άλμπουμ του «Papi Juancho» που κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin.

Σε αυτό το νέο remix, μάλιστα, ο The Weeknd τραγουδά για πρώτη φορά στα ισπανικά.

«Πάντα θαύμαζα τον The Weeknd, οπότε νιώθω πως ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα με αυτή τη συνεργασία για το remix του “Hawai”», δηλώνει ο Maluma. «Έφερε μία νέα πνοή στο τραγούδι και τραγούδησε στα αγγλικά και στα ισπανικά, κάτι που είναι αξιοθαύμαστο», τονίζει.

Όπως συνέβη και με την πρωτότυπη εκδοχή του «Hawái», το video για το remix του τραγουδιού γυρίστηκε στο Λος Άντζελες με τη σκηνοθεσία του Jessy Terrero.

Το «Hawái» έχει πολιορκήσει τα charts από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα.

Έχει παραμείνει στο Νο. 1 των Hot Latin Songs στο Billboard για 8 εβδομάδες, στο Νο. 1 των Latin Streaming Songs για 9 εβδομάδες και στο Νο. 1 του Latin Airplay για 3 εβδομάδες, αποτελώντας το 18ο τραγούδι του Maluma που φτάνει στην κορυφή του συγκεκριμένου chart.

Την ίδια στιγμή ο Maluma βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των καλλιτεχνών με τους περισσότερους ακροατές μηνιαίως στο Spotify, ενώ συγχρόνως είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της λάτιν σκηνής στην υπηρεσία streaming.

[ad_2]

Source link