Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Madonna και Saucy Santana συνεργάζονται στο «Material Gworrllllllll!» – Hit Channel

Written by on 5 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το «Material Girl» γνωρίζει τον κόσμο της rap μουσικής.

Η Madonna συνεργάζεται με τον ράπερ Saucy Santana στο «Material Gworrllllllllll!».

Το «Material Gworrllllllllll!» αποτελεί ένα remix του viral τραγουδιού «Material Girl» του Saucy Santana, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την αρχική ομότιτλη επιτυχία της Madonna, σε παραγωγή του Nile Rodgers, που κυκλοφόρησε το 1984.

Το μουσικό βίντεο για τη συνεργασία τους θα δοθεί στη δημοσιότητα τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Η Madonna και ο Saucy Santana παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό το «Material Gworrllllllllll!» κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης – έκπληξης της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του Μήνα Υπερηφάνειας.

Το «Material Gworrllllllllll!» καταφθάνει πριν από το «Finally Enough Love: 50 Number Ones», το συλλεκτικό άλμπουμ της Madonna με 50 τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου.

Η συλλογή, την οποία επιμελήθηκε η ίδια η Madonna, γιορτάζει το γεγονός ότι είναι η πρώτη και μοναδική καλλιτέχνιδα που έχει πενήντα Νο. 1 επιτυχίες σε οποιοδήποτε μεμονωμένο chart του Billboard, ένα ορόσημο που σημειώθηκε όταν βρέθηκε στην κορυφή του Dance Club Songs chart για 50η φορά.

Madonna - Madame X Tour

Η Madonna κυκλοφόρησε πρόσφατα μία μικρότερη έκδοση της συλλογής, με τίτλο «Finally Enough Love», που αποτελείται από 16 τραγούδια.

Αυτές οι νέες συλλογές θα αποτελέσουν τις πρώτες κυκλοφορίες άλμπουμ της Madonna στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της με τη Warner Music Group, η οποία προβλέπει επίσης μία εκτεταμένη σειρά επανακυκλοφοριών από τον κατάλογο ολόκληρης της πρωτοποριακής καριέρας της.

Το «50 Number Ones» καλύπτει ολόκληρη την κυριαρχία της Madonna στα dance club charts με δεκάδες remixes από τους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου. Εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών, η συλλογή περιέχει επίσης μία επιλογή από σπάνια remixes, εκ των οποίων περισσότερα από 20 κυκλοφορούν επίσημα για πρώτη φορά ή κυκλοφορούν εμπορικά/ψηφιακά για πρώτη φορά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη ψηφιακά από τις 19 Αυγούστου, μαζί με μια έκδοση 3 CD. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μία περιορισμένη έκδοση με 6 LP δίσκων βινυλίου σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, αποκλειστικά μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της Madonna και του Rhino.com.

Αργότερα φέτος αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις για τον εορτασμό των 40 ετών της Madonna στη μουσική.

Ο Saucy Santana κυκλοφόρησε πρόσφατα το single του «Booty», συνεχίζοντας την ασταμάτητη πορεία του. Προηγουμένως, συνόδευσε τη Latto στην περιοδεία της «777 Tour», ενώ έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Pre-Show των BET Awards 2022.

[ad_2]

Source link