Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Lost Frequencies, Elley Duhé και X Ambassadors συνεργάζονται στο «Back To You» – Hit Channel

Written by on 11 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Ο Lost Frequencies ενώνει τις δυνάμεις του με την Elley Duhé και τους X Ambassadors.

Ο Lost Frequencies ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά με στιλ.

Ο Felix De Laet, πιο γνωστός με το ψευδώνυμο Lost Frequencies, έγινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες μεταδόσεις στα βρετανικά ραδιόφωνα και η επιτυχία του «Where Are You Now» σε συνεργασία με τον Calum Scott έχει γίνει αισθητή σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Τώρα ο Βέλγος σούπερ σταρ επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Back To You».

Η μελωδία του πιάνου είναι απλώς μια εισαγωγή για τη δυναμική φωνή της Elley Duhé, της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού που είναι γνωστή για την επιτυχία της «Middle Of The Night», το «Happy Now» του Zedd και τις συνεργασίες της με τους Medusa και Clean Bandit, μεταξύ άλλων.

Το «Back To You» συνεχίζει με ένα κιθαριστικό ήχο σε country ύφος και η φωνή της Elley Duhé προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

«Άκουσα εκατομμύρια ιστορίες πριν έρθω σε σένα / Η μία μετά την άλλη έλεγε, ο χρόνος είναι η μόνη γιατρειά / Όταν η αγάπη χάνεται για πάντα / Εξαφανίστηκε σαν τα αστέρια την αυγή / Και κάθε δρόμος που πέρασα / Με οδηγεί ξανά σε σένα», τραγουδά.

Lost Frequencies
Rafael Deprost

Στο «Back To You» μπορούμε επίσης να ακούσουμε τη φωνή του Sam Harris των X Ambassadors, ο οποίος είναι γνωστός για τον pop-rock ήχο του και τις επιτυχημένες συνεργασίες του με τους Machine Gun Kelly και Bebe Rexha.

Οι γεμάτες συναισθήματα ερμηνείες του Sam Harris και της Elley Duhé δημιουργούν την τέλεια αντίθεση, καθώς τραγουδούν μαζί:

«Περπάτησα ένα εκατομμύριο μίλια πριν φτάσω σε σένα / Ο ουρανός πλατύς πάνω από το κεφάλι μου, η άμμος κάτω από τα παπούτσια μου / Η ζωή είναι το πιο θλιβερό τραγούδι / Αλλά δεν υπήρχε τίποτα μέχρι να έρθεις εσύ / Γιατί κάθε δρόμος που πέρασα… / Με οδηγεί ξανά σε σένα»

Με την άψογη παραγωγή και τους στίχους των Lost Frequencies, έχουμε ένα κομμάτι που ξεπερνά όλα τα σύνορα των μουσικών ειδών. Αυτό είναι το τέλος της χρονιάς που όλοι περιμέναμε!

Ο Lost Frequencies, εισέβαλε στην ευρωπαϊκή ηλεκτρονική σκηνή το 2014 με το τραγούδι του «Are You With Me» και από τότε, ο νεαρός καλλιτέχνης έχει αποκτήσει ένα ισχυρό κοινό παγκοσμίως.

Από την παρουσίαση της δικής του σκηνής στο φημισμένο φεστιβάλ «Tomorrowland» του Βελγίου μέχρι τους περισσότερους από 19 εκατομμύρια ακροατές που διαθέτει σε μηνιαία βάση στο Spotify, ο Lost Frequencies έχει δημιουργήσει έναν στιβαρό ήχο με δυναμικές μελωδίες γεμάτες μπάσο που έχει αποδειχθεί δημοφιλής τόσο στους λάτρεις της dance μουσικής όσο και στους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας.

[ad_2]

Source link