Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Logic και Madlib δημιουργούν τους MadGic και κυκλοφορούν το single «Mars Only pt. 3».

Written by on 26 Απριλίου 2021

[ad_1]

Οι MadGic έχουν ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Ο ράπερ Logic και ο DJ, μουσικός παραγωγός και ράπερ Madlib σχηματίζουν το δίδυμο των MadGic και κυκλοφορούν το single «Mars Only pt. 3».

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Logic μετά την απόσυρσή του από τη μουσική το προηγούμενο καλοκαίρι. Ωστόσο ο ράπερ επανεμφανίστηκε νωρίτερα αυτόν το μήνα με ένα single σύντομης διάρκειας με τίτλο «Tired In Malibu», προαναγγέλλοντας την επάνοδό του.

Όπως αποκαλύπτεται μέσω από τους στίχους του «Mars Only pt. 3», ο Logic και ο Madlib δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ κατά τη διάρκειά της καραντίνας,

«Ο Logic και ο Madlib είναι οι MadGic, ο κατάλογός σας τραγικός {…} Κάναμε ένα ολόκληρο άλμπουμ σε ένα lockdown, το hip hop είναι η πόλη μας», αναφέρει ο Logic στο κομμάτι, πριν αναφέρει τους Madvillain, τη φημισμένη συνεργασία του Madlib με τον εκλιπόντα MF Doom.

Σύμφωνα με το «Genius», το «Mars Only pt. 3» βασίζεται σε ένα beat που είχε αναπτύξει ο Madlib στο τραγούδι «Rappcats Pt. 3» του άλμπουμ «The Further Adventures of Lord Quas» του alter ego του, Quasimoto, που είχε κυκλοφορήσει το 2005.

Ο Logic είχε συζητήσει την πιθανότητα συνεργασίας με τον Madlib κατά τη διάρκεια συνέντευξης που είχε δώσει το προηγούμενο φθινόπωρο στο «The Needle Drop».

Ο 31χρονος ράπερ, ο οποίος αποσύρθηκε από τη μουσική μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του «No Pressure» τον Ιούλιο του 2020, είχε παραδεχθεί εκείνη την περίοδο ότι μία σύμπραξη με τον Madlib θα μπορούσε να τον κάνει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link