Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kygo και Dean Lewis ενώνουν τις δυνάμεις τους σε δύο νέα τραγούδια – Hit Channel

Written by on 8 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Μία διπλή συνεργασία από τον Kygo και τον Dean Lewis.

Ο Kygo και ο Dean Lewis κυκλοφορούν δύο νέα τραγούδια με τους τίτλους «Lost Without You» και «Never Really Loved Me».

Ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός και DJ Kygo ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Αυστραλό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Dean Lewis και συνεχίζει να χαρίζει νέα μουσική στο κοινό.

Ο Kygo και ο Dean Lewis συνεργάζονται στο συναισθηματικά φορτισμένο νέο single «Lost Without You» και στο μελωδικό τραγούδι «Never Really Loved Me» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Kygo έδωσε μια sold-out συναυλία στο UllevaalStadium, το μεγαλύτερο ανοιχτό γήπεδο της Νορβηγίας, και κάλεσε τον Dean Lewis στη σκηνή για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά και τα δύο τραγούδια μαζί.

Στη βραδιά που πέρασε στην ιστορία, σημειώνοντας ρεκόρ για τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ποτέ για μία συναυλία στη Νορβηγία, πάνω από 30.000 θεατές απόλαυσαν τον Kygo να παίζει παλιά και νέα τραγούδια του.

Το μουσικό βίντεο για το «Lost Without You», σε σκηνοθεσία του Johannes Lovund, έκανε επίσης πρεμιέρα σήμερα.

Το βίντεο, που γυρίστηκε στη Νορβηγία, ακολουθεί τη σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών τους οποίους υποδύονται ο Kygo και το μοντέλο Meredith Mickelson και παρουσιάζει την πορεία τους από την παιδική ηλικία τους μέχρι την ενηλικίωσή τους με ένα συγκλονιστικό τέλος.

Η δισκογραφική σύμπραξη με τον Dean Lewis διαδέχεται για τον Kygo το single «Freeze», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου Μαΐου, ενώ νωρίτερα φέτος, ο Νορβηγός DJ και παραγωγός συνεργάστηκε με το dance-rock συγκρότημα DNCE του Joe Jonas στο τραγούδι «Dancing Feet».

Αυτό το καλοκαίρι, ενώ συνεχίζονται οι εμφανίσεις του στο «XS Nightclub» στο Λας Βέγκας, ο Kygo θα πρωταγωνιστήσει σε φεστιβάλ όπως το Osheaga στο Μόντρεαλ, το Lollapalooza στο Σικάγο και το Life is Beautiful στο Βέγκας.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Kygo θα δώσει την πρώτη του συναυλία στη Νέα Υόρκη από το 2018 στο εμβληματικό Madison Square Garden.

«Lost Without You»

«Never Really Loved Me»

[ad_2]

Source link