Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kim και Lil Pop παίζουν «Περίπλοκα»

Written by on 24 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Σε «Περίπλοκα» παιχνίδια παρασύρονται ο Kim και ο Lil Pop.

Η νέα κυκλοφορία του ταλαντούχου μουσικού Kim σε συνεργασία με τον νεοεισερχόμενο καλλιτέχνη Lil Pop ακούει στο όνομα «Περίπλοκα».

Το «Περίπλοκα», σε παραγωγή που υπογράφει ο ίδιος ο Kim, κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Mama?» και το άλμπουμ «Kaguras» του Sin Boy, με την επιμέλειά του στη μουσική και τη παραγωγή, ο Kim επιστρέφει για να ταράξει τα μουσικά νερά παίζοντας «Περίπλοκα».

Μεταξύ άλλων, ο Kim  έχει συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου και την Καλομοίρα, όπως και με τον Σάκη Ρουβά έχοντας γράψει τη μουσική για το κομμάτι «Αμαρτωλός»

O Lil Pop μέσα σε λίγο μόνο καιρό από το ξεκίνημά του κατάφερε να συνεργαστεί με την Κατερίνα Στικούδη και τον Dj Stephan στο single «All In», καθώς και με τον Ypo και τον Ivan Greko στο hit single «Overdose».

Η Mad House Records, μετρώντας μόλις ένα χρόνο από τη δημιουργία της, μονοπώλησε το ενδιαφέρον το 2020. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα, αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει, φέρνοντας έναν νέο αέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Με την κυκλοφορία των μουσικών βίντεο «Eros» και «Overdose», η εταιρεία συγκέντρωσε απευθείας πάνω από 10.000.000 προβολές στο YouTube, ενώ κατέκτησε τις  πρώτες θέσεις και στις υπόλοιπες μουσικές πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link