Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kanye West και Alicia Keys συμμετέχουν στο single «City Of Gods» του Fivio Foreign

Written by on 14 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Ο Fivio Foreign αφιερώνει το «City Of Gods» σε έναν φίλο και συνεργάτη του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Ο ανερχόμενος ράπερ Fivio Foreign συναντά τον Kanye West και την Alicia Keys στο νέο single «City Of Gods».

To «City Of Gods», η πρώτη κυκλοφορία του Fivio Foreign για τη φετινή χρονιά, είναι αφιερωμένη στον φίλο και μακροχρόνιο συνεργάτη του ράπερ, Tahjay «T Dott» Dobson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

«T Dott. Αυτό είναι το μικρό μου αγόρι. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έκανα αυτό χωρίς εσένα εδώ μαζί μου. Υποτίθεται ότι είσαι εδώ μαζί μου, αλλά θα είσαι πάντα ο πρίγκιπας στην Πόλη των Θεών. Το όνομά σου θα ζει για πάντα μέσα από μένα. Ζήτω ο πρίγκιπας T Dot», δηλώνει ο Fivio Foreign.

Ατρόμητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Fivio Foreign δηλώνει στο «City Of Gods» είναι ο «επικεφαλής», ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στον φίλο του και συνάδελφό του hitmaker της drill μουσικής σκηνής, Pop Smoke.

Καθώς η Alicia Keys τραγουδά πάνω σε μία μελωδία που προέρχεται από το ρεφρέν του «New York City» των The Chainsmokers, ο Fivio Foreign επαίρεται για την επιρροή του και ειρωνεύεται τους haters του.

Η συμμετοχή του Kanye West ξεχωρίζει, μια εκτεταμένη εξομολόγηση όπου, για άλλη μια φορά, ο ράπερ ασχολείται με τις δημόσιες βεντέτες του και τις εκρήξεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Αφού ο αφιέρωσε χρόνο για να τελειοποιήσει το πρώτο άλμπουμ του, το οποίο θα έχει τον τίτλο «B.I.B.L.E.» και την υπογραφή του Kanye West στην παραγωγή, ο Fivio Foreign ανακοινώνει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.

Στο επερχόμενο άλμπουμ του, ο Fivio Foreign έχει βάλει τις εμπειρίες της ζωής του σε λέξεις μετά από την απώλεια αγαπημένων προσώπων, ενώ αναλογίζεται τη φυλάκισή του και την αντιμετώπιση της φήμης και της επιτυχίας ως ένα από τα πρόσωπα της drill σκηνής του Μπρούκλιν.

[ad_2]

Source link