Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kali Uchis και SZA ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Fue Mejor»

Written by on 2 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Η SZA τραγουδά για πρώτη φορά στα ισπανικά στο πλευρό της Kali Uchis.

Η Kali Uchis αποκαλύπτει μια νέα εκδοχή του τραγουδιού της «Fue Mejor» στην οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τη SZA.

«Αυτό είναι Latin R&B, αυτή είναι η SZA που τραγουδάει στα ισπανικά για πρώτη φορά, αυτή είναι η εποχή του spooky, αυτή είναι η στιγμή», λέει η Kali Uchis για το τραγούδι.

Το remix του «Fue Mejor» κυκλοφορεί μαζί με ένα νέο μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Daniel Sannwald.

Η πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται στο πολυσυζητημένο ισπανόφωνο άλμπουμ «Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞» της Kali Uchis που κυκλοφόρησε από την Interscope Records/ Universal Music τον Νοέμβριο του 2020.

Το άλμπουμ περιέχει επίσης την παγκόσμια επιτυχία «Telepatía», που διαθέτει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια streams και έχει ανέβει στο No. 1 του Latin Airplay Chart και του Latin Pop Airplay Chart του Billboard.

Το «Telepatía» κυριάρχησε επιπλέον στην κορυφή των Latin Digital Song Sales για 10 συνεχόμενες εβδομάδες και έγινε το τραγούδι ισπανόφωνου σόλο καλλιτέχνη με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο Billboard Hot 100 αυτή τη δεκαετία (23 εβδομάδες), ενώ ανέβηκε επίσης στο Top 10 του Global 200.

Πριν λίγες ημέρες, η Kali Uchis κέρδισε το πρώτο της βραβείο στα Billboard Latin Music Awards χάρη στο «Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios), το οποίο ονομάστηκε το Latin Pop Άλμπουμ της Χρονιάς.

Το βραβείο αυτό επισφραγίζει μια καταιγιστική χρονιά για την Kali Uchis, η οποία κέρδισε επίσης φέτος το πρώτο της βραβείο Grammy, στην κατηγορία της Καλύτερης Dance Ηχογράφησης για τη συμμετοχή της στο single «10%» με τον Kaytranada, τα πρώτα της βραβεία στις διοργανώσεις Premios Nuestra Tierra και Premios Juventud, ενώ ήταν επιπλέον υποψήφια για το πρώτο της Latin American Music Award.

Τέλος, η Kali Uchis αναμένεται θα συνοδεύσει τον Tyler, The Creator στην περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική το επόμενο έτος.

[ad_2]

Source link