Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kadebostany και Fang The Great παρουσιάζουν το «Another Sunrise» – Hit Channel

Written by on 27 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ένα πολιτιστικό τραγούδι που μετατρέπεται σε pop ύμνο.

Οι Kadebostany επιστρέφουν με το φανταχτερό «Another Sunrise».

Σε αυτό το νέο single, ο αρχιτέκτονας της μελλοντικής pop μουσικής, Guillaume de Kadebostany, μας προσφέρει άλλη μία μοναδική παραγωγή σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φωνή του Παριζιάνου Fang The Great και τις ανατριχιαστικές ουκρανικές ψαλμωδίες.

Ένα πολιτιστικό τραγούδι που μετατρέπεται σε pop ύμνο, δημιουργώντας μία αίσθηση μεγαλείου, ελπίδας και ελευθερίας.

Το «Another Sunrise» ακούστηκε για πρώτη φορά από τους Kadebostany τον Ιούνιο στην εμβληματική Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο μπροστά σε 20.000 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Ήταν μία επική εμφάνιση από το Kadebostany που τράβηξε όλα τα βλέμματα, με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ το τραγούδι είναι ήδη trend στο Shazam.

Το «Another Sunrise» ηχογραφήθηκε αρχικά στο Κίεβο και στο Παρίσι το 2020.

Στο τραγούδι συμμετέχουν ο Fang The Great, καθώς και οι Ουκρανές τραγουδίστριες Daryna Salii, Iryna Sizyk και Vasylyna Tkachuk.

Τον περασμένο Μάιο, οι Kadebostany ένωσαν τις δυνάμεις τους με την τραγουδίστρια Sena Sener στο κομψό και υπέροχο τραγούδι «Two Lovebirds In A Cage», έναν επιδέξιο συνδυασμό της αισθητικής της δεκαετίας του ’70 και μίας εξαιρετικής ηλεκτρονικής παραγωγής.

[ad_2]

Source link