Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Jungkook και Suga κυκλοφορούν το «Stay Alive» για το soundtrack του «7Fates: CHAKHO»

Written by on 11 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η κινηματογραφική pop μπαλάντα μεταφέρει τον ακροατή ακριβώς στη μέση της αγωνιώδους δράσης του «7Fates: CHAKHO».

Οι BTS κυκλοφορούν το «Stay Alive», το πολυαναμενόμενο τραγούδι τους για το soundtrack του webtoon «7Fates: CHAKHO».

Το «Stay Alive», το οποίο ερμηνεύει ο τραγουδιστής Jungkook και έχει την υπογραφή του ράπερ Suga στην παραγωγή, κυκλοφόρησε μαζί με ένα δραματικό βίντεο, το οποίο συνδυάζει σκηνές animation από το webtoon και live-action σκηνές με το boy band της K-pop μουσικής σκηνής.

Παρά το γεγονός ότι στο τραγούδι δανείζει τη φωνή του αποκλειστικά ο Jungkook, στο βίντεο για το «Stay Alive» εμφανίζονται και τα επτά μέλη των BTS, στα οποία στηρίζεται εξάλλου το διαδικτυακό κόμικ «7Fates: CHAKHO».

Το «Stay Alive» είναι μία κινηματογραφική pop μπαλάντα που συνδυάζει τον θεατρικό ήχο του bass synth και τη στοχαστική ενορχήστρωση εγχόρδων – πιάνου, για να δημιουργήσει έναν συναισθηματικό περιβάλλον για τους αναγνώστες του webtoon, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν με τις διαδρομές των χαρακτήρων.

Η παραγωγή του Suga βασίστηκε στη σύνοψη και στα σκίτσα του webcomic «7Fates: CHAKHO». Ο ράπερ και παραγωγός συμπυκνώνει με αξιοσημείωτο τρόπο τη συναρπαστική πλοκή του webtoon σε μία γοητευτική μουσική εμπειρία, πλούσια σε αντίθετους ήχους, μεταφέροντας τον ακροατή ακριβώς στη μέση της αγωνιώδους δράσης του «7Fates: CHAKHO».

Από την άλλη πλευρά, η σαγηνευτική και αισθαντική ερμηνεία του Jungkook εντείνει τη συναισθηματική φόρτιση του τραγουδιού, καθώς εξηγεί τις δοκιμασίες και τα βάσανα των επτά πρωταγωνιστών.

Αντλώντας έμπνευση από την τραγική ιστορία του Zeha (ένας χαρακτήρας βασισμένος στον Jungkook), ο οποίος ζει μόνος του μετά τον ξαφνικό θάνατο των γονιών του, το «Stay Alive» εμβαθύνει στις συναισθηματικές συγκρούσεις και τους φόβους του νεαρού αγοριού που φοβάται ότι θα χάσει ξανά τους αγαπημένους του.

BTS

Να σημειωθεί ότι βίντεο του «Stay Alive» χρησιμοποιεί επίσης μία συντομότερη έκδοση του τραγουδιού διάρκειας δυόμισι λεπτών. Η ολοκληρωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το webtoon «7Fates: CHAKHO» διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον και χαρακτηρίζεται από στοιχεία φαντασίας που προέρχονται από τους κυνηγούς τίγρεων «Chakhogapsa» της δυναστείας Joseon στην Κορέα.

Η ιστορία επαναπροσδιορίζει τις παραδοσιακές κορεατικές ιστορίες που περιλάμβαναν τίγρεις και έναν μυθολογικό κόσμο άγριων θηρίων.

Οι κύριοι χαρακτήρες, βασισμένοι στα μέλη των BTS, των οποίων οι μοίρες είναι γραφτό να διασταυρωθούν, έρχονται αντιμέτωποι με δοκιμασίες και αντιξοότητες καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν την άπιαστη τίγρη.

Το «7Fates: CHAKHO» αποτελεί μέρος μιας συμφωνίας μεταξύ της HYBE και της Naver Webtoon για την παραγωγή πρωτότυπων ιστοριών με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες της εταιρείας ψυχαγωγίας ΗΥΒΕ. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει ιστορίες εμπνευσμένες από τους ENHYPEN και τους TXT, με τους τίτλους «Dark Moon» και «The Star Seekers» αντίστοιχα.

Ενώ οι BTS συνεχίζουν το εκτεταμένο διάλλειμα που ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο και αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, τα ολοκαίνουργιο ψηφιακό μυθιστόρημα του «7Fates: CHAKHO» θα δώσει στους θαυμαστές την ευκαιρία να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το σύμπαν των BTS με περιεχόμενο και ιστορίες εμπνευσμένες από το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Τα νέα επεισόδια του «7Fates: CHAKHO» δημοσιεύονται κάθε Σάββατο εδώ.

[ad_2]

Source link