Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Joel Corry, David Guetta και Bryson Tiller συνεργάζονται στο «What Would You Do?»

Written by on 24 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Joel Corry και του David Guetta.

Ο DJ/παραγωγός Joel Corry ένωσε τις δυνάμεις του με τον David Guetta και τον Bryson Tiller σε ένα νέο single με τίτλο «What Would You Do?», το οποίο αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του για το 2022.

Μετά το «I Wish» με τη Mabel, το έκτο συνεχόμενο single του που εμφανίζεται στο Top 20 του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Joel Corry συναντά τον θρυλικό dance παραγωγό και στενό συνεργάτη του, David Guetta, καθώς και τον σταρ της RnB Bryson Tiller σε ένα τραγούδι για το οποίο διαφαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε dance anthem.

Το «What Would You Do?» αποτελεί τη δεύτερη επίσημη σύμπραξη του Joel Corry και του David Guetta.

Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνιο στο πλατινένιο single «BED» με τη συμμετοχή της RAYE, το οποίο ανέβηκε στο No. 3 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει συγκεντρώσει πλέον πάνω από 500 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

«Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ ξανά με τον David Guetta και να δουλέψω με ένα καταπληκτικό ταλέντο όπως ο Bryson Tiller. Αυτό το τραγούδι έχει μια μαγική ενέργεια που μοιάζει φρέσκια και διαχρονική», λέει ο Joel Corry σχετικά με το «What Would You Do?».

Ο Joel Corry συνεχίζει να ενισχύει το αποτύπωμά του σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου, ενώ αργότερα αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο «Ibiza Rocks» στην Ίμπιζα, αλλά και στο Λας Βέγκας και στη Νέα Υόρκη.

Εν τω μεταξύ, τα τρία club τραγούδια που κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσω των dance labels Defected”s D4 DANCE («Liquor Store»), Selected («The Parade» με τον Da Hool) και SIGNAL SUPPLY >> («What I Need» με τον Lekota) συνεχίζουν να κάνουν θραύση στην underground σκηνή.

Και τα τρία τραγούδια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Top 10 του Beatport, γεγονός που αποδεικνύει την ικανότητα του Joel Corry να ισορροπεί ανάμεσα στην επιτυχία στα charts και στην underground σκηνή.

[ad_2]

Source link