Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Joe Jonas και Khalid συνεργάζονται στο «Not Alone» για την ταινία «Devotion» – Hit Channel

Written by on 13 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Το τραγούδι της πολεμικής ταινίας «Devotion» στην οποία συμμετέχει ο Joe Jonas.

Ο Joe Jonas κυκλοφορεί το νέο single «Not Alone» σε συνεργασία με τον Khalid για την επερχόμενη πολεμική ταινία «Devotion» της Columbia Pictures και της Black Label Media, στην οποία συμμετέχει.

Η ταινία «Devotion» αφηγείται την συναρπαστική αληθινή ιστορία της άρρηκτης φιλίας μεταξύ δύο από τους πιο παρασημοφορημένους και επίλεκτους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, του Jesse Brown (Jonathan Majors) και του Tom Hudner (Glen Powell).

Ο Joe Jonas, στον πρώτο του μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο, υποδύεται στην ταινία τον Marty Goode.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, JD Dillard, απευθύνθηκε στον Joe Jonas και τον διάσημο παραγωγό Ryan Tedder, τον frontman των OneRepublic, για να γράψουν το τραγούδι του «Devotion».

Η σχέση μεταξύ του Brown και της συζύγου του τους άγγιξε αμέσως λόγω της υπόσχεσης του πιλότου ότι δεν θα μείνει ποτέ μόνη της. Αφού παρακολούθησαν την ταινία, ο Ryan Tedder και ο Joe Jonas έφεραν στη ζωή το τραγούδι με τη βοήθεια του παραγωγού HARV και του Khalid.

Το «Not Alone» είναι μία συγκινητική στιγμή που έχει τις βάσεις της σε ένα στιβαρό πιάνο, μία επική ενορχήστρωση και μία συναισθηματική, συγκινητική και εντυπωσιακή ανταλλαγή στίχων μεταξύ του Joe Jonas και του Khalid.

«Δεν είσαι μόνη σου, θα σε προσέχω, δεν θα σε αφήσω να φύγεις», τραγουδούν στο ρεφρέν.

Το μουσικό βίντεο για το «Devotion» σκηνοθέτησε ο Quran Squire συνδυάζει αποσπάσματα από την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Jonathan Majors και Glen Powell, με εικόνες από πραγματικούς βετεράνους των ΗΠΑ, καθώς και του Joe Jonas και του Khalid που τραγουδούν δίπλα στα ίδια τα αεροσκάφη που εμφανίζονται στην ταινία.

Joe Jonas

Ο Joe Jonas δήλωσε στο People ότι ήθελε να αποτυπώσει στο βίντεο τα «ωμά συναισθήματα του τραγουδιού». Όσο για τη συμβολή του Khalid στο «Not Alone», είπε ότι ο αστέρας της R& B «φέρνει τόσα πολλά» και ότι «το ανέβασε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο».

«Ήθελα να είναι ένα ανδρικό ντουέτο, εν μέρει επειδή αυτή η ταινία αφηγείται την ιστορία αυτών των δύο αντρών που έχουν αυτόν τον βαθιά συναισθηματικό δεσμό. Ήθελα να το ταιριάξω αυτό σε κάποια εκδοχή. Ο φίλος μου έλεγε: “Τηλεφώνησες στον Khalid;”. Κι εγώ είπα: “Εννοείς το πιο προφανές πρόσωπο;”», εξήγησε.

Εν τω μεταξύ, ο Khalid εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Joe Jonas που τον κάλεσε να συμμετάσχει στο τραγούδι.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που ο Joe με κάλεσε να συμμετάσχω στο τραγούδι. Νομίζω ότι το μήνυμά του είναι πραγματικά ξεχωριστό», είπε.

«Η ταινία, μου λέει, είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τη δω ο ίδιος. Και είναι απλά μία πανέμορφη εμπειρία για όλους. Καλή ατμόσφαιρα, καλοί άνθρωποι, καλή ενέργεια. Και ανυπομονώ να ακούσετε το τραγούδι και να δείτε την ταινία», πρόσθεσε.

Ο Joe Jonas σχολίασε επίσης για τη συμμετοχή του στο «Devotion»: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με μερικούς απίστευτους ηθοποιούς που πραγματικά με προκάλεσαν, και θέλεις να βελτιώσεις την απόδοσή σου επειδή σκέφτεσαι: “Ω, είναι διασκεδαστικό, αλλά θα είναι πρόκληση”, και θέλεις πραγματικά να σεβαστείς την τέχνη. Η ιστορία είναι πανέμορφη και ανυπομονώ να τη δουν όλοι».

Εκτός από τη δουλειά του στους Jonas Brothers, τα τελευταία σόλο τραγούδια του Joe Jonas προέρχονται από soundtracks. Πέρυσι, κυκλοφόρησε το «Go It Alone» για το «Rumble» και τόσο το «It’s Party Time» όσο και το «I See Love» για το «Hotel Transylvania 3» το 2018.

Ο Joe Jonas ενεργοποίησε επίσης ξανά φέτος το συγκρότημά του DNCE, με τους οποίους κυκλοφόρησε singles όπως το «Dancing Feet» με τον Kygo, το «Move» και το «Got Me Good».

[ad_2]

Source link