Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

JESSIA και Bebe Rexha ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «I’m Not Pretty»

Written by on 28 Απριλίου 2021

[ad_1]

Δύο ταλαντούχες γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν ύμνο για την αποδοχή του σώματος.

Η Καναδή pop τραγουδίστρια JESSIA συνεργάζεται με την υποψήφια για Grammy Bebe Rexha για το επίσημο remix του χρυσού τραγουδιού της «I’m Not Pretty», που κυκλοφορεί από τις Artist Driven Records και Republic Records / Universal Music.

Ανάμεσα στα ακαταμάχητα κουπλέ της JESSIA, η Bebe Rexha προσφέρει λόγια σοφίας και με απαράμιλλη στάση και αποφασιστικότητα διαβεβαιώνει, «Οι ατέλειές σου είναι αυτό που σε κάνουν όμορφη… Θεέ μου, είσαι βραβείο».

Αυτή η συνεργασία ενισχύει το μήνυμα και την ενέργεια του τραγουδιού για την αποδοχή του σώματος.

«Η μουσική της Bebe με βοήθησε να περάσω κάποιες τρελές περιόδους. Είμαι θαυμάστριά της εδώ και χρόνια, οπότε η υποστήριξη της και η συνεργασία της με έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη σαν κι εμένα σημαίνει πολλά», λέει η JESSIA.

Η Bebe Rexha προσθέτει: «Η JESSIA είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης. Τα μηνύματά της είναι τόσο ειλικρινή, αυτό με άγγιξε πραγματικά σε εκείνη και ειδικά σε αυτό το κομμάτι. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη να το ακούσει το κοινό!».

Η δημοτικότητα του «I’m Not Pretty» εκτινάχθηκε όταν η JESSIA ανάρτησε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει acapella το τραγούδι, σχολιάζοντας: «Δεν ξέρω αν πρόκειται για απόλυτα σκουπίδι ή αν είναι πραγματικά επιτυχία».

Όπως αποδεικνύεται το «I’m Not Pretty» ήταν επιτυχία, καθώς το συγκεκριμένο clip συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο προβολές σε μια ημέρα.

Οι ειλικρινείς στίχοι του τραγουδιού περιγράφουν το ταξίδι μέχρι να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα που μπορεί κανείς να αισθανθεί εν μέσω αυτής της διαδρομής, ένα μήνυμα με τοπίο ταυτίστηκαν αμέσως ακροατές από όλο τον κόσμο.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, το βίντεο της JESSIA στο TikTok έχει συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια προβολές και στο ίδιο μοτίβο, η επίσημη εκδοχή του «I’m Not Pretty», σε παραγωγή του υποψήφιου για τέσσερα Juno Awards τραγουδιστή τραγουδοποιού και παραγωγού Elijah Woods, αγγίζει τα 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως

Το «I’m Not Pretty» είναι ήδη χρυσό στον Καναδά, όπου έχει ανέβει στο Top 10 των charts, ενώ την ίδια στιγμή ανεβαίνει θέσεις στο ραδιοφωνικό Top 40 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον προηγούμενο μήνα η JESSIA κυκλοφόρησε το επίσημο music video του «I’m Not Pretty», για το οποίο άντλησε έμπνευση από το κλασικό μυθιστόρημα «James and the Giant Peach» (1966) του Roald Dahl.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η ανερχόμενη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει τις ανασφάλειές της με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο σε μια φανταστική, αλλά κινηματογραφική, χώρα γεμάτη ροδάκινα.

Η JESSIA έχει λάβει υποστήριξη από γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής τραγουδοποιός και παραγωγός Ryan Tedder, ο οποίος επικοινώνησε προσωπικά μαζί της για να τη συγχαρεί για την και να της ζητήσει να συνεργαστούν. Αυτό το διάστημα βάζουν τις τελευταίες πινελιές στη νέα μουσική που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

[ad_2]

Source link