Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

J Balvin και Khalid συνεργάζονται στο νέο single «Otra Noche Sin Ti»

Written by on 9 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ένα εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα έχει η συνεργασία του J Balvin και του Khalid.

Ο J Balvin συνεχίζει τη δυναμική πορεία που έχει ξεκινήσει το 2021 και παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του σε διάστημα τριών μηνών.

Σε μία εποχή όπου οι δίγλωσσες συνεργασίες έχουν γίνει η νέα τάση, ο J Balvin συναντά τον Khalid στο «Otra Noche Sin Ti», ένα τραγούδι με ρομαντικό reggaeton ήχο και μια R&B μελωδία να το πλαισιώνει γλυκά.

Το «Otra Noche Sin Ti» (Άλλη Μια Νύχτα Χωρίς Εσένα) διηγείται την ιστορία ενός άντρα που δεν μπορεί να αποδειχθεί το γεγονός ότι έχει χάσει τον έρωτα της ζωής του.

Σε αυτό το σημείο η συνεργασία με έναν καλλιτέχνη της R&B δεν αποτελεί πρόκληση για τον J Balvin. Ο Κολομβιανός αστέρας γνωρίζει πολύ καλά πώς να ελίσσεται όπως κανένας άλλος καλλιτέχνης σε όλα τα μουσικά είδη.

Στο ρυθμό του «Otra Noche Sin Ti» τα στοιχεία των δύο καλλιτεχνών εναλλάσσονται απρόσκοπτα και το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι εκπληκτικά φυσικό.

Την παραγωγή του «Otra Noche Sin Ti» υπογράφουν ο Keityn («Tusa», «Hawaii») και ο LEXUZ, ο οποίος έχει συνεισφέρει με τις δυνάμεις του και στις προηγούμενες κυκλοφορίες του J Balvin.

Στο music video που ντύνει με εικόνα το «Otra Noche Sin Ti» και έχει σκηνοθετήσει ο Colin Tilley, οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν σε ένα απόκοσμο δάσος, γεμάτο πυκνούς καπνούς και εικόνες που στοιχειώνουν.

Η συνεργασία με τον Khalid στο «Otra Noche Sin Ti» είναι ο τρίτος προάγγελος του νέου άλμπουμ του J Balvin, που θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music Latin. Προηγήθηκε το «Ma G», το οποίο σηματοδότησε την επιστροφή του καλλιτέχνη στη rap ρίζες του και ακολούθησε το «Tu Veneno», ένα reggaeton κομμάτι με ελκυστικό ρυθμό.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link