Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Iggy Azalea και Tinashe συνεργάζονται στο «Dance Like Nobody’s Watching»

Written by on 24 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Η Iggy Azalea και η Tinashe επανασυνδέονται πέντε χρόνια την τελευταία τους μουσική συνάντηση.

Η Iggy Azalea και η Tinashe ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προτρέπουν να χορέψετε στο ρυθμό τους νέου τραγουδιού τους σαν να μην σας βλέπει κανείς.

«Dance Like Nobody’s Watching (DLNW)» είναι και ο τίτλος του single που μοιράζονται οι δύο γυναίκες στη μουσική επανασύνδεσή τους μετά από πέντε χρόνια.

Ήταν 2015 όταν η Iggy Azalea είχε συμμετάσχει σε ένα remix για το τραγούδι «All Hands On Deck» της Tinashe από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, «Aquarius», που είχε κυκλοφορήσει την προηγούμενη χρονιά.

Το «Dance Like Nobody’s Watching (DLNW)» είναι ένα funk / dance τραγούδι που δίνει την πρώτη πρόγευση από το τρίτο ολοκληρωμένο της Iggy Azalea.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Αυστραλής ράπερ θα έχει το γενικό τίτλο «End Of An Era» και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🥵 DLNW Out now with @tinashenow !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iggy Azalea (@thenewclassic) στις

Την παραγωγή του «Dance Like Nobody’s Watching (DLNW)» έχει φροντίσει το ανερχόμενο δίδυμο των The 87’s (Mike Mac & Jordan Baum) με έδρα το Λος Άντζελες.

Τα επίσημο music video για τη συνεργασία της Iggy Azalea και της Tinashe αναμένεται να αποκαλυφθεί το Σεπτέμβριο.

Το «Dance Like Nobody’s Watching (DLNW)» είναι το πρώτο τραγούδι της Iggy Azalea για το 2020 και συγκεκριμένα το πρώτο τραγούδι της μετά την κυκλοφορία του EP «Wicked Lips», το Δεκεμβρίου 2019.

Στο μεταξύ, η ράπερ απέκτησε πριν λίγους μήνες το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι με το όνομα Onyx.

Όσον αφορά την Tinashe, το «Dance Like Nobody’s Watching (DLNW)» έρχεται μερικές εβδομάδες μετά το single «Rascal (Superstar)», ενώ στα τέλη Μαΐου η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον ZHU στο τραγούδι του «Only».

[ad_2]

Source link