Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

H Ματίνα Ζάρα δηλώνει «Ελεύθερη & Ωραία» με νέο single

Written by on 3 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

«Ελεύθερη και ωραία και από ‘δω και μπρος».

Η Ματίνα Ζάρα δηλώνει «Ελεύθερη & Ωραία» μέσα από το νέο της single και music video.

Για πρώτη φορά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια παρουσιάζει με ένα ελληνόφωνο τραγούδι, το οποίο έρχεται μετά τα αγγλόφωνα τραγούδια της και το ντουέτο με τον Bo στο single «Μένω Σπίτι».

Το «Ελεύθερη & Ωραία» είναι ένα up-tempo single, σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα, που κεντρίζει το ενδιαφέρον από το πρώτο άκουσμα και γίνεται σύνθημα.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα απολαυστικό music video, με χαρακτηριστικές χορογραφικές κινήσεις, που σκηνοθέτησαν η ίδια η Ματίνα Ζάρα και ο Max Payne.

«Ελεύθερη και ωραία και από ‘δω και μπρος, δεν δίνω τη καρδιά μου, παιχνίδι κανενός… Ξεχνά με δεν υπάρχω, δεν έμαθες τα νέα, χωρίζουμε και είμαι ελεύθερη και ωραία, ελεύθερη και ωραία…».

Την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τη μίξη και το mastering έκανε ο Βασίλης Κουμεντάκος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ματίνα Ζάρα προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Barbarella Live Party» της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου, με τους οποίους εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία και στο «Romeo Club» της Αθήνας τους προηγούμενους μήνες.

Το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και θα χαρίζει ανεπανάληπτες βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το «Ελεύθερη & Ωραία» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

[ad_2]

Source link