Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Gryffin και Tinashe ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Scandalous» – Hit Channel

Written by on 17 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Ο Gryffin προσθέτει άλλο ένα κλασικό club κομμάτι στην ήδη γεμάτη δισκογραφία του.

Ο πολυπλατινένιος παραγωγός Gryffin επιστρέφει με το καυτό club-ready τραγούδι «Scandalous» με τη συμμετοχή της pop star Tinashe, το οποίο κυκλοφορεί από τις Darkroom / Interscope Records / Universal Music.

Η δυναμική παραγωγή, η υπέροχη ερμηνεία και το κολλητικό ρεφρέν του τραγουδιού συνθέτουν ένα ακαταμάχητο κάλεσμα για διασκέδαση.

Το «Scandalous» είναι ο τέλειος dance ύμνος για όλα τα clubs.

«Μπορώ να ακούσω το σώμα σου να μιλάει, κάθε λέξη που λες… Η σιλουέτα σου στον τοίχο, νομίζω ότι μου αρέσει το παιχνίδι που παίζεις…», τραγουδά η Tinashe πάνω από τα λαμπερά συνθεσάιζερ του Gryffin.

Το μεθυστικό τραγούδι αποτυπώνει το αστραπιαίο πάθος και την ασυγκράτητη διασκέδαση μεταξύ δύο ανθρώπων που έλκονται ο ένας από τον άλλον πάνω στην πίστα.

Το «Scandalous» ακολουθεί για τον Gryffin την πρόσφατη συνεργασία του με τον επίσης επιτυχημένο παραγωγό Kygo και τον Βρετανό τραγουδιστή Calum Scott στο single «Woke Up In Love».

Το τραγούδι, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από τους clubbers σε όλο τον κόσμο, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια streams στο Spotify σε λιγότερο από ένα μήνα.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, ο Gryffin κυκλοφόρησε singles όπως το «Reckless» με τη συμμετοχή της MØ και το «You Were Loved» με τη συμμετοχή των OneRepublic, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ο Gryffin θα παρουσιάσει το «Scandalous» στο νέο του live set.

Ο Αμερικανός παραγωγός αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για δύο από τις μεγαλύτερες συναυλίες του μέχρι σήμερα, στο φημισμένο Red Rocks Amphitheatre του Ντένβερ και στο State Historic Park του Λος Άντζελες. Και οι δύο συναυλίες που είναι ήδη sold out, αποτελούν σταθμούς της άκρως επιτυχημένης περιοδείας του στις ΗΠΑ, η οποία θα κάνει επίσης στάσεις στο Ντάλας του Τέξας και στην Ουάσινγκτον.

Ο Gryffin προσθέτει με το «Scandalous» άλλο ένα κλασικό club κομμάτι στην ήδη γεμάτη δισκογραφία του καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με τίτλο στις «Scandalous» στις 4 Νοεμβρίου.

[ad_2]

Source link