Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

good job nicky – «Stay»

Written by on 24 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Όλα τα καλοκαίρια του good job nicky σε ένα video clip.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαλάρωσης, των αναμνήσεων και της μουσικής. Και αυτό ακριβώς αντικατοπτρίζει το νέο video clip του good job nicky, του αγαπημένου και ταλαντούχου καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τις καρδιές των millennials και της Gen Z.

Το video clip για το νέο single «Stay» του good job nicky μας μεταφέρει σε ένα σπίτι στην όμορφη Πάρο, τον αγαπημένο προορισμό του καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εκεί περνάει κάθε χρόνο τις αξέχαστες στιγμές του, με τους παιδικούς φίλους του, τον αδερφό του Μιχαήλ, τους αγαπημένους του συμπαίκτες στο μπάσκετ και, φυσικά, τον πιστό του σκύλο.

Διαφήμιση

Αυτή η απόδραση στο νησί δίνει στον good job nicky την ευκαιρία να αναζητήσει έμπνευση και να δημιουργήσει τη μουσική που τον καθιστά τόσο μοναδικό. Και αυτή τη φορά, μας προσφέρει το νέο καλοκαιρινό τραγούδι του με τίτλο «Stay».

Το «Stay» είναι το πρώτο δείγμα από το νέο υλικό που ο good job nicky ετοίμαζε με πάθος και αφοσίωση τον τελευταίο χρόνο.

Πρόκειται για μία μελωδική και ευχάριστη μπαλάντα που τονίζει τη σημασία της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων στη ζωή μας μέσα από συναισθηματικούς στίχους.

Ο good job nicky έχει γράψει το «Stay» μαζί με τους Conor Mullally και Τrey Qua.

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον ταλαντούχο Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος κατάφερε να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την ομορφιά και την ατμόσφαιρα της Πάρου.

Μέσα εξαιρετικά επιλεγμένα τοπία και την προσεγμένη φωτογραφία, το music video του «Stay» μας μεταφέρει στον κόσμο του good job nicky και μας βυθίζει στην αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και χαλάρωσης που προσφέρει το καλοκαίρι.

Τα καλύτερα πλάνα και οι πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του good job nicky και της παρέας του στην Πάρο συνδυάζουν τη μουσική του «Stay» με την ομορφιά του καλοκαιριού.

Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια που χαρακτηρίζουν τη μουσική του και τα video clip του good job nicky πρωταγωνιστούν και στο «Stay» και μας προσκαλούν να αφεθούμε στη μαγεία του καλοκαιριού και να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική μουσική στιγμή.

Το νέο single «Stay» του good job nicky κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

[ad_2]

Source link