Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Doja Cat, SZA ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Kiss Me More»

Written by on 9 Απριλίου 2021

[ad_1]

Δύο ταλαντούχες γυναίκες σε μια μοναδική συνεργασία.

Η Doja Cat και η SZA ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Kiss Me More».

Αφού εκτόξευσε στα ύψη τη δημοτικότητά της μετά την επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ της «Hot Pink» (2019) και έλαβε τρεις υποψηφιότητες στα Βραβεία Grammy 2021, για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη και για την Ηχογράφηση της Χρονιάς και την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία με το «Say So», η Doja Cat είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο.

Το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «Planet Her» και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Kemosabe Records και RCA Records / Sony Music αυτό το καλοκαίρι.

Τον κύκλο του νέου άλμπουμ ανοίγει το «Kiss Me More», μια συνεργασία με την SZA, υποψήφια για εννέα βραβεία Grammy.

«Είναι ένας από τους ανθρώπους που σέβομαι και είναι υπερβολικά ενθουσιασμένη που θα την έχω στο άλμπουμ, είναι για εμένα μια στιγμή που με γυρίζει στη αρχή», είπε η Doja Cat για τη συνεργασία της με τη SZA σε συνέντευξή της στο «V Magazine».

Μιλώντας στο Apple Music, η Doja Cat αποκάλυψε ότι τη συνάντησε για πρώτη φορά σε ένα κατάστημα πριν από έξι χρόνια.

«Έφτιαξα τότε το τραγούδι και το έκανα σύμφωνα με το δικό της πνεύμα της. Απλώς τη σκέφτηκα. Και φάνηκε σωστό. Αυτό το beat ήταν σωστό. Μου αρέσει να την ακούω σε uptempo πράγματα. Είχε κάνει το τραγούδι με τους Maroon 5 (“What Lovers Do”) με το οποίο είχα εμμονή. Και τότε είπα: “Γιατί αυτό το τραγούδι δεν είναι μια συνομιλία; Θα τη βάλουμε τη SZA εκεί, τώρα. Θα το κάνουμε”. Και το είπε τέλεια», ανέφερε.

Το groovy mid-tempo «Kiss Me More», με επιρροές από την disco μουσική και τη σφραγίδα του Yeti Beats στην παραγωγή, θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα soundtracks των επόμενων μηνών, με την Doja Cat και SZA να ανταλλάσσουν κουπλέ για ένα νεανικό έρωτα.

Σε σκηνοθεσία Warren Fu, στο φουτουριστικό music video που συνοδεύει το «Kiss Me More» παρακολουθούμε ένα αστροναύτη από τη Γη, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Alex Landi του «Grey’s Anatomy», να έχει συντριβεί σε έναν άλλο γαλαξία όπου κατοικούν η Doja Cat και η SZA.

Οι δύο τραγουδίστριες έρχονται σε επαφή με τον αστροναύτη και η συνάντησή τους παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

[ad_2]

Source link