Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Dj Stephan, Ivan Greko και Dirty Harry συνεργάζονται στο single «Gucci Cartier»

Written by on 14 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ο DJ Stephan ενώνει τις δυνάμεις του με δύο τάχιστα ανερχόμενους εκπροσώπους της ελληνικής rap σκηνής.

Ο DJ Stephan παρουσιάζει ένα ακόμα δυναμικό single από το επερχόμενο άλμπουμ του «Cruel Summer Vol.2».

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Napoli», της εκρηκτικής συνεργασίας του με τον MG που έφτασε στο Νο. 1 του ελληνικού chart στο Spotify ο DJ Stephan επιστρέφει με το «Gucci Cartier».

Αυτό είναι το δεύτερο single από το δεύτερο αντίστοιχα άλμπουμ του, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Στο ολοκαίνουργιο «Gucci Cartier» συμμετέχουν o Ivan Greko και ο Dirty Harry, δύο εκπρόσωποι της rap που τον τελευταίο χρόνο έχουν εδραιωθεί στη σκηνή με τις κυκλοφορίες τους, σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα σε όλες τις πλατφόρμες streaming.

Το «Gucci Cartier» έχει ήδη εκτοξευθεί στο Top 5 του ελληνικού Spotify.

Αντίστοιχη είναι και η πορεία του επίσημου music video για το single, το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Danny Ntarlas και βρίσκεται ήδη στις τάσεις του YouTube για τη χώρα μας.

Το «Gucci Cartier» του DJ Stephan με τη συμμετοχή του Ivan Greko και του Dirty Harry τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link