Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Dj Stephan και Έλενα Τσαγκρινού κυκλοφορούν το εκρηκτικό ντουέτο τους

Written by on 4 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το music video του τραγουδιού θα αποκαλυφθεί το Σάββατο.

Ο Dj Stephan και η Έλενα Τσαγκρινού πρωταγωνιστούν στην πιο εκρηκτική «Epafi», μέσα από ένα ντουέτο – έκπληξη.

Ο δημοφιλής παραγωγός Dj Stephan έχει κυκλοφορήσει προσωπικά hit singles, έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες και έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μάγεψε και εκτός συνόρων μέσα από τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2021.

Αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι το «Epafi», ένα μοντέρνο και δυναμικό ντουέτο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη κυκλοφορία της Έλενας Τσαγκρινού σε χρονικό διάστημα περίπου έξι εβδομάδων. Στα τέλη του Δεκεμβρίου, έδωσε ρυθμό και φωνή στα «Σαββατόβραδα» με το ομότιτλο τραγούδι της, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure.

Από την άλλη πλευρά, ο Dj Stephan ολοκλήρωσε το 2021 ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον Mc Daddy συνεργάζονται στο εκρηκτικό single «Amor».

Το «Εpafi», σε μουσική Nore και στίχους Dj Stephan, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Αύριο, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, θα αποκαλυφθεί και το music video του τραγουδιού.

Τα γυρίσματα του music video, το οποίο εξιστορεί με διαφορετικό τρόπο την ιστορία ενός έρωτα, έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής με τη σκηνοθεσία του George Mpenioudakis.

[ad_2]

Source link