Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

DJ Snake και Selena Gomez αποκαλύπτουν τη φλογερή συνεργασία τους

Written by on 4 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Το «Selfish Love» συνδυάζει την τέλεια παραγωγή του DJ Snake και την απαλή ερμηνεία της Selena Gomez.

Ο πολυπλατινένιος DJ Snake και η απαστράπτουσα Selena Gomez αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους στο φλογερό single «Selfish Love».

Δυόμισι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στην πολυπλατινένια επιτυχία «Taki Taki», που έσπασε τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συγκέντρωσε αθροιστικά πάνω από 3 δισεκατομμύρια streams, ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός και η Αμερικανίδα αστέρας της pop ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να ξυπνήσουν τις αισθήσεις.

Το δίγλωσσο «Selfish Love» συνδυάζει τον πηγαίο αισθησιασμό των ισπανικών στίχων με την απαραίτητη δόση αγγλικών στίχων που θα λειτουργήσουν ως έλξη για ένα πιο ευρύ διεθνές ακροατήριο.

Το τελικό αποτέλεσμα συμπληρώνουν ιδανικά η τέλεια παραγωγή του DJ Snake και η απαλή ερμηνεία της Selena Gomez.

Το «Selfish Love», το οποίο είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Interscope Records / Universal Music, αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του DJ Snake για τη φετινή χρονιά.

Σημειώνεται ότι το τραγούδι θα συμπεριληφθεί επίσης στο νέο ισπανόφωνο EP της Selena Gomez με τίτλο «Revelación», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου.

Η 28χρονη pop star έχει ξεκινήσει δυναμικά τον κύκλο αυτού του ιδιαίτερου EP, το οποίο αποτελεί ένα φόρο τιμής στην λατινοαμερικανική καταγωγή της.

Το προηγούμενο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη ρυθμική pop μπαλάντα «De Una Vez» και το ακαταμάχητο «Baila Conmigo» με τη συμμετοχή του Rauw Alejandro, που θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο EP «Revelación».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link