Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

DJ Snake και Malaa συμμετέχουν στο soundtrack του FIFA 22 με το νέο single «Pondicherry»

Written by on 4 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το «Pondicherry» αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του απρόβλεπτου ύφους του DJ Snake και του Malaa.

Ο πολυπλατινένιος παραγωγός DJ Snake και ο μασκοφόρος Γάλλος DJ / παραγωγός Malaa ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Pondicherry», για το soundtrack του videogame FIFA 22.

Tο φετινό πρωτοποριακό soundtrack περιλαμβάνει τον ανεπανάληπτο αριθμό των 122 τραγουδιών που αντιπροσωπεύουν 27 διαφορετικά έθνη.

Μεταξύ τους, 52 ολοκαίνουργια τραγούδια – που καλύπτουν όλα τα μουσικά είδη – από καλλιτέχνες όπως οι Swedish House Mafia, Polo & Pan, Glass Animals, Little Simz, girl in red, Jungle,Sam Fender.

Ο DJ Snake κάνει επίσης μία σύντομη εμφάνιση στην κινηματογραφική εισαγωγή του FIFA 22 μαζί με τον παλαίμαχο επαγγελματία ποδοσφαιριστή David Beckham, τον Mbappe, τον Neymar, τον πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton και άλλους παγκόσμιους σταρ του ποδοσφαίρου.

Την προηγούμενη χρονιά ο χαρακτήρας του Γάλλου DJ και μουσικού παραγωγού είχε συμπεριληφθεί στην ενότητα Volta Football του FIFA 21.

Το τραγούδι «Pondicherry» είναι ένα μοναδικό μείγμα γαλλικής και νοτιο-ινδικής κουλτούρας που αποτελεί την επόμενη κοινή κυκλοφορία του DJ Snake και του Malaa μετά το δυναμικό «Ring The Alarm», που αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο.

Το «Pondicherry» αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του απρόβλεπτου ύφους των δύο Γάλλων παραγωγών. Ξεκινά με φρενήρη τρόπο και στη συνέχεια βυθίζεται σε πληθωρικά deep house beats, πριν αποκτήσει ξανά μαινόμενο χαρακτήρα.

Παράλληλα ο DJ Snake και ο Malaa ετοιμάζονται για την ολοκλήρωση της κοινής περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική και για την τελευταία συναυλία τους στο Oakland της Καλιφόρνια στις 15 Οκτωβρίου.

Ο DJ Snake θα κάνει μερικές ακόμα εμφανίσεις φέτος, όπως στο διάσημο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «EDC Las Vegas» στις 23 Οκτωβρίου και στο μεγάλο φεστιβάλ «Escape Halloween» της Νότιας Καλιφόρνιας στις 29 Οκτωβρίου.

[ad_2]

Source link