Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Diplo και bbno% συνεργάζονται στο club track «pogo» – Hit Channel

Written by on 1 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το «pogo» είναι ένα τέλειο παράδειγμα της ελευθερίας και της κάθαρσης που προσφέρει η καλή καλοκαιρινή χορευτική μουσική.

Ο bbno$ (baby no money) συνεργάζεται με τον Diplo στο club track «pogo».

Έχοντας μαζί περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια streams, το δυναμικό δίδυμο του ανερχόμενου Καναδού ράπερ bbno$ και του κορυφαίου μουσικού παραγωγού Diplo ενώνει ξανά τις δυνάμεις του μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία στο remix του τραγουδιού «edamame».

Το «edamame» των 300 εκατομμυρίων streams ήταν η δεύτερη επιτυχία από το εξαιρετικό έκτο άλμπουμ του bbno$, με τίτλο «eat ya veggies», το οποίο διαθέτει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams.

Στη νεότερη συνεργασία τους στο «pogo», ο bbno$ και ο Diplo είναι στα καλύτερά τους και χαρίζουν στους θαυμαστές τους ένα δυναμικό και κολλητικό καλοκαιρινό banger, ιδανικό για να το ακούτε στα ακουστικά, στο αυτοκίνητο και στα ηχεία δίπλα στην πισίνα.

Το μουσικό βίντεο για το «pogo» γυρίστηκε στο Palm Spring της Καλιφόρνιας και έχει ως θέμα ένα σατιρικό πάρτι, στο οποίο ο Diplo και ο bbno$ εμφανίζονται ως εκπληκτικά ευέλικτοι πωλητές ξυλοπόδαρων.

Το «pogo» ακολουθεί για τον bbno$ το χαρούμενο single «piccolo» και δίνει μία ευρύτερη εικόνα του επερχόμενου άλμπουμ του ράπερ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Το «pogo» είναι ένα τέλειο παράδειγμα της ελευθερίας και της κάθαρσης που προσφέρει η καλή καλοκαιρινή χορευτική μουσική, ακόμα κι αν μερικές φορές χορεύουμε μόνοι μας.

«Ο bbno$ και ο Diplo γνωρίζουν ήδη τι συμβαίνει. Κάναμε έναν club anthem για τα ξυλοπόδαρα. Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου μουσικό βίντεο από όσα έχω κάνει. Ελπίζω να βλέπω τα παιδιά να χορεύουν στον ρυθμό του όλο το καλοκαίρι», λέει ο bbno$.

Ο Diplo είναι μία από τις πιο μεγαλύτερες δυνάμεις της σύγχρονης μουσικής. Τον Μάρτιο, κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με ηλεκτρονική μουσική μετά από 18 χρόνια, το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το «Don’t Forget My Love» με τον Miguel και το υποψήφιο για Grammy «On My Mind» με τους Sidepiece.

Η επιτυχία του νεαρού καλλιτέχνη bbno$ αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τραγούδια του έχουν ήδη πάνω από 3 δισεκατομμύρια streams. Ο bbno$ έχει αποκτήσει περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια followers στο TikTok και περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, ενώ τα τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια βίντεο στο TikTok, τα οποία έχουν προβληθεί συνολικά πάνω από 2 δισεκατομμύρια φορές.

[ad_2]

Source link