Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Dimitri Vegas, David Guetta, Nicole Scherzinger & Azteck συνεργάζονται στο «The Drop» – Hit Channel

Written by on 13 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Μία εθιστική house συνεργασία.

Οι θρύλοι της dance μουσικής Dimitri Vegas και David Guetta συνεργάζονται με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Nicole Scherzinger και τον DJ και παραγωγό Azteck για να κυκλοφορήσουν στο εθιστικό house single «The Drop».

Το «The Drop», το δεύτερο επίσημο σόλο single του Dimitri Vegas (Δημήτρης Θηβαίος), είναι ένα τραγούδι κατάλληλο για το Καλοκαίρι.

Στο animated μουσικό βίντεο ο Dimitri Vegas, ο David Guetta, η Nicole Scherzinger και ο Azteck μεταμορφώνονται σε υπερήρωες σε έναν περιπετειώδη φανταστικό κόσμο, καθώς αγωνίζονται να πιάσουν το «The Drop», ενώ περνούν με ταχύτητα από ηφαίστεια, δεινόσαυρους, θαλάσσια πλάσματα και πολλά άλλα.

Το βίντεο ξεκινά με τη Nicole Scherzinger να καλεί μια ενεργειακή σφαίρα, η οποία αιωρείται και γίνεται πράσινη πριν φύγει τρέχοντας. Εκείνη τη στιγμή, δύο πύλες ανοίγουν και οι ήρωές μας, οι animated εκδοχές του Dimitri Vegas και του David Guetta, εμφανίζονται με τα δικά τους φουτουριστικά οχήματα.

Ο Dimitri με το «Vegas», το αεριωθούμενο αιωρούμενο όχημά του, τρέχει μαζί με τον David Guetta, ο οποίος πετάει με ένα αιωρούμενο όχημα που μοιάζει με μοτοσικλέτα.

Dimitri Vegas & Like Mike

Καθώς κυνηγούν την πράσινη σφαίρα σε μια ράμπα, πάνω από ένα ηφαίστειο με δεινόσαυρους, το «The Drop» εκρήγνυται πάνω στην ώρα που ο David Guetta αφήνει το όχημά του για να πιάσει τη σφαίρα ενώ πετάει στον αέρα. Εκεί που φαίνεται να ξεφεύγει, η Nicole Scherzinger μεταμορφώνεται σε ένα μυθικό πλάσμα καθώς ακολουθεί το όχημα του Guetta.

Η σφαίρα πέφτει από τον γκρεμό και καταλήγει στον ωκεανό, όπου παραμονεύει ένα γιγάντιο θαλάσσιο τέρας.

Ο David Guetta βγαίνει από τις φλόγες του φλεγόμενου οχήματός του, τραυματισμένος και με το όπλο στο χέρι, έτοιμος να τα βάλει με τον μεταμορφωμένο δράκο σε ένα πεδίο με φλόγες, όταν ο Dimitri Vegas εμφανίζεται με το ιπτάμενο αυτοκίνητό του και τον σώζει, πριν φύγουν μακριά.

Ο Dimitri Vegas, ο David Guetta, η Nicole Scherzinger και ο Azteck έχουν κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται και οι τέσσερις για να ταρακουνήσουν τη μουσική βιομηχανία.

Η συνεργασία των θρυλικών καλλιτεχνών της dance μουσικής Dimitri Vegas και David Guetta με την pop superstar Nicole Scherzinger και τον new age DJ Azteck είναι ένα ιδανικό τραγούδι για να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους, μικρούς και μεγάλους.

Το «The Drop» ξεκινάει με ένα στιβαρό electro drum beat και συνεχίζεται με την ξεχωριστή φωνή της Nicole Scherzinger καθώς παρασύρει τους ακροατές στην κορύφωση του τραγουδιού.

[ad_2]

Source link