Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

David Guetta και Benny Benassi γιορτάζουν τα 20 χρόνια του «Satisfaction» με ένα νέο remix – Hit Channel

Written by on 23 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Ο Benny Benassi παρουσίασε το remix του David Guetta πριν την κυκλοφορία του στις εμφανίσεις του στη Μύκονο.

Ο Benny Benassi και ο David Guetta γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια της κλασικής επιτυχίας «Satisfaction» με ένα σύγχρονο rework.

Είναι αξιοσημείωτο ότι έχουν περάσει είκοσι ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Benny Benassi χάραξε ένα γενναίο νέο τοπίο για την dance μουσική με τον brutalist/minimalist ήχο του «Satisfaction».

Ενώ το «Satisfaction» ήταν μοναδικά ευρωπαϊκό στο άρωμά του, έγινε παγκοσμίως αποδεκτό ως ο νέος κανόνας.

Το «Satisfaction» συνεχίζει να διατηρεί τη δημοτικότητά του, δύο δεκαετίες μετά την αρχική κυκλοφορία του, καθώς πρόσφατα ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ παραμένει επίσης το 17ο τραγούδι με τις περισσότερες εκτελέσεις στο διάσημο φεστιβάλ «Tomorrowland» του Βελγίου.

Η νέα εκδοχή του «Satisfaction» προσθέτει στο αρχικό τραγούδι μια φρέσκια δόση ενέργειας, που δανείζεται επιρροές από τους ορμητικούς ήχους του Future Rave του David Guetta, ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στο άμεσα αναγνωρίσιμο και ακαταμάχητο ήχο του πρωτότυπου τραγουδιού του Benny Benassi που κυκλοφόρησε το 2002.

David Guetta

Το remake ξεκίνησε ως μια απλή άσκηση remix για την προσωπική ευχαρίστηση του David Guetta αλλά εξελίχθηκε σε κάτι τόσο καλό που έπρεπε να το μοιραστεί.

«Στην πραγματικότητα έκανα αρχικά το remix του τραγουδιού ως άσκηση ηχητικού σχεδιασμού για τον εαυτό μου, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ ο ήχος του που άρχισα να το παίζω στα set μου», εξηγεί ο David Guetta.

«Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν τόσο τρελές που έπρεπε να το κυκλοφορήσω!», υπογραμμίζει.

Ο Benny Benassi προσθέτει: «Γνωρίζω τον David για πάνω από 20 χρόνια. Θυμάμαι ότι έπαιρνα μηνύματα από resident DJs στην Ίμπιζα που άκουγαν τον David να παίζει το “Satisfaction” στο “Pacha” πριν από δύο δεκαετίες! Οπότε ήταν σίγουρα ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της αρχικής έκδοσης»

«Και όταν μου έβαλε να ακούσω την αρχική ιδέα του για αυτή τη νέα εκδοχή, μου άρεσε απόλυτα. Το έκανε και πάλι επίκαιρο, είναι πολύ κατάλληλο για την Ίμπιζα, με μια πραγματικά υπέροχη εισαγωγή και είναι ιδανικό για τα σημερινά DJ sets. Το έπαιξα για πρώτη φορά στη Μύκονο και ο κόσμος τρελάθηκε. Όλοι με ρωτούσαν τι ήταν. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία!», δηλώνει.

[ad_2]

Source link