Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

CNCO και Kenia OS ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Plutón» – Hit Channel

Written by on 22 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το τέλειο τραγούδι για να εκφράσει τις διαστάσεις ενός νεανικού έρωτα.

Το πολυπλατινένιο συγκρότημα των CNCO και η Μεξικανή pop star Kenia Os κυκλοφορούν το νέο single «Plutón».

Οι CNCO και η Kenia Os ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα παιχνιδιάρικο pop τραγούδι που μιλάει για τη νεανική αγάπη. Αυτό το ρυθμικό pop κομμάτι αναδεικνύει τη δυναμικότητα που κάνει τους CNCO να ξεχωρίζουν, καθώς και τη μοναδική γοητεία της μοναδικής Kenia Os.

Στο μουσικό βίντεο για το «Plutón» παρακολουθούμε τον έρωτα μεταξύ δύο νέων γυναικών.

Το «Plutón» είναι το τέλειο τραγούδι για να εκφράσει τις διαστάσεις ενός νεανικού έρωτα μέσα από το συνδυασμό των μοναδικών ερμηνειών των CNCO και της Kenia Os.

Οι CNCO εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους με την εμφάνισή τους μαζί με την Kenia Os στην τελετή απονομής των βραβείων Premios Juventud, στο Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου, για την πρώτη ζωντανή παρουσίαση του «Pluton».

Παράλληλα, οι CNCO ήταν υποψήφιοι για δύο βραβεία στα Premios Juventud, στις κατηγορίες Αγαπημένο Συγκρότημα ή Δίδυμο της Χρονιάς και Καλύτερο Κοινό.

CNCO

Το music video για το «Plutón» διαθέτει την αισθητική και το ύφος της δεκαετίας του ’80 και διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο.

Το βίντεο ακολουθεί δύο νεαρές γυναίκες που περνούν από τα διάφορα στάδια του νεανικού έρωτα, καθώς υπάρχουν σκηνές στις οποίες είναι μαζί στο εστιατόριο, καθώς και σκηνές που είναι μαζί και χορεύουν σε ένα πάρτι, γιορτάζουν τα γενέθλια ενός μέλους της οικογένειάς τους και χαλαρώνουν στο σπίτι.

Η τεχνολογία, αντιπροσωπεύοντας τη νεότερη γενιά, εντάσσεται στην ιστορία και απεικονίζει τον ρόλο των βιντεοπαιχνιδιών και των κινητών τηλεφώνων στην καθημερινή ζωή μας.

Από το ντεμπούτο τους το 2015 μέχρι σήμερα, οι CNCO έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

Καθώς έχουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια streams στο ενεργητικό τους, 6,5 δισεκατομμύρια προβολές συνολικά στα μουσικά τους βίντεο, 12 χρυσές και πλατινένιες κυκλοφορίες μόνο στις ΗΠΑ και αμέτρητες sold out συναυλίες, φαίνεται ότι η επιρροή τους είναι αισθητή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

[ad_2]

Source link