Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Clean Bandit, French The Kid και Rema συνεργάζονται στο «Sad Girls» – Hit Channel

Written by on 12 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

Οι Clean Bandit συνεχίζουν τις συνεργασίες τους με τους πιο συναρπαστικούς νέους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Το βραβευμένο με Grammy τρίο των Clean Bandit συνεργάζεται με τον ανερχόμενο ράπερ French The Kid στο νέο single «Sad Girls», στο οποίο συμμετέχει επίσης ο πρωτοπόρος των Afrobeats Rema.

Σταθερά μπροστά από τις τάσεις, οι Clean Bandit έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, από τον iann dior, τον 24kGoldn και τον Backroad Gee μέχρι τον A7S και τον Wes Nelson.

Το «Sad Girls» είναι το νεότερο από τα πολλά pop τραγούδια τους, που κοιτάζουν προς το μέλλον, με τη συμμετοχή μερικών από τους πιο συναρπαστικούς νέους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Το «Sad Girls», με τους French The Kid και Rema να ανταλλάσσουν συναισθηματικούς στίχους πάνω σε μία αέρινη παραγωγή, αποτυπώνει τέλεια την ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού.

Οι Clean Bandit δήλωσαν: «Γνωρίσαμε τον French The Kid πέρυσι, αφού ερωτευτήκαμε το τραγούδι του “Thrill”, και ήταν τιμή μας που ηχογράφησε ένα κουπλέ για το remix του τραγουδιού μας “Drive”. Μετά από αυτό, ήρθε στο στούντιό μας και κάναμε δύο τραγούδια από το μηδέν, το ένα από αυτά είναι το “Sad Girls”».

«Ο Rema είναι ένας από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στον κόσμο, οπότε ήταν και πάλι τιμή μας όταν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης 24ωρης στάσης στο Λονδίνο πέρασε μια νύχτα μαζί μας στο στούντιο. Έγραψε τους στίχους του για το “Sad Girls” περίπου στις πέντε το πρωί προς το τέλος της συνάντησης», περιέγραψαν.

«Εμείς ήμασταν πολύ κουρασμένοι, αλλά εκείνος ήταν γεμάτος ενέργεια, και το γεγονός ότι γίναμε μάρτυρες της δημιουργικής διαδικασίας του ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχαμε στην ιστορία του συγκροτήματος», θυμήθηκαν.

Η συνάντηση των μουσικών ειδών που περιέχονται σε αυτό το τραγούδι είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκουν και επιδίωκαν πάντα από την αρχή οι Clean Bandit. Ο συνδυασμός απροσδόκητων ηχητικών κόσμων σε οργανικές στιγμές, που δημιουργεί τραγούδια τα οποία αγαπάνε.

Από τη στιγμή που οι Clean Bandit εθεάθησαν πρόσφατα στο στούντιο με τους Central Cee, Burna Boy, Ckay και Omah Lay, πρέπει να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

[ad_2]

Source link