Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Clean Bandit και Elley Duhé συνεργάζονται στο «Don’t Leave Me Lonely» – Hit Channel

Written by on 24 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Οι Clean Bandit γίνονται πιο πειραματικοί και πολυεπίπεδοι στις κυκλοφορίες τους.

Οι Clean Bandit ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Elley Duhé στο νέο single «Don’t Leave Me Lonely».

Πώς γίνεται η απόλυτη δήλωση αγάπης; Μοιάζει αρκετά με το νέο τραγούδι των Clean Bandit και της Elley Duhé, το οποίο λέει: «Θα περνούσα ξανά από την κόλαση για εσένα, γιατί για εμένα μοιάζει με παράδεισο».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Elley Duhé είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με τον Fred again…, τον Zedd και πιο πρόσφατα με τους Meduza στο «Bad Memories», αλλά και για την επιτυχία της «In The Middle Night» που έχει γίνει πλατινένια στην ΕΛλάδα.

Η Elley Duhé παρουσιάζει στο «Don’t Leave Me Lonely» την ερμηνευτική ευελιξία της, πλαισιωμένη από μια ακαταμάχητη παραγωγή από τους Clean Bandit.

Μόλις πριν από ένα μήνα, έφτασε στα playlists όλου του κόσμου το τελευταίο single των Clean Bandit με τίτλο «Sad Girls», για το οποίο το τρίο είχε συνεργαστεί με τον ανερχόμενο Βρετανό ράπερ French The Kid και τον πρωτοπόρο του Afrobeats Rema από τη Νιγηρία.

Στις τελευταίες παραγωγές των Clean Bandit διακρίνεται μια σαφής εξέλιξη: απελευθερώνονται όλο και περισσότερο από τα προκαθορισμένα pop ή dance μοτίβα και γίνονται πιο πειραματικοί και πολυεπίπεδοι.

Η λεπτή και ταυτόχρονα δυνατή φωνή της Elley Duhé δένει απόλυτα με το ανανεωμένο ύφος τους, ειδικά όταν τραγουδάει από τα βάθη της ψυχής της ότι δεν τη νοιάζει καθόλου πού ήταν ο μεγάλος της έρωτας και πόσο οδυνηρό ήταν να είναι μόνη της,  ζητώντας του να μην την αφήσει ξανά μόνη της έτσι.

«Θα μπορούσα να βάψω πάνω στις ουλές / Να βάλω ένα βέλος στην καρδιά / Όχι, δεν με νοιάζει πού ήσουν / Απλά μην με αφήσεις πάλι μόνη / Θα μπορούσα να μάθω να σε φαντάζομαι / Από μια διαφορετική οπτική γωνία / Όχι, δεν με νοιάζει πού ήσουν / Απλά μην με αφήσεις πάλι μόνη»

Οι Clean Bandit είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία τους με την Elley Duhé, για την οποία έγραψαν στα κοινωνικά δίκτυα: «Είναι μαγική».

[ad_2]

Source link