Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ciara και Summer Walker συνεργάζονται στο «Better Thangs» – Hit Channel

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

Η Ciara και η Summer Walker είναι έτοιμες για «καλύτερα πράγματα».

Η Ciara αποκαλύπτει το νέο single της «Better Thangs» με τη συμμετοχή της Summer Walker και δίνει τον ρυθμό για άλλη μια φορά.

Ο ήχος των drum machines 808s ανοίγει το δρόμο για ένα ακαταμάχητο τραγούδι το οποίο μεταδίδει στο κοινό την περίσσεια θετικότητα που διακατέχει την Ciara με στίχους όπως: «Όχι, δεν αξίζει τον χρόνο μου, όχι, σταμάτα να καλείς τον αριθμό μου / Δεν περνάς καν από το μυαλό μου, τώρα είμαι έτοιμη για καλύτερα πράγματα».

Η R& B τραγουδίστρια – φαινόμενο Summer Walker κάνει τη δική της εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Better Thangs», καθώς ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με την Ciara σε ένα banger πρώτης τάξης.

«Το “Better Thangs” είναι ένας feel-good R& B ύμνος για να απογειώσετε κάθε πτυχή της ζωής σας. Σκοπός του είναι να φέρει χαρά, ενώ παράλληλα εμπνέει τη συνεχή εξέλιξη του εαυτού μας», λέει η Ciara.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τη Summer Walker προσθέτει: «Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό για το κορίτσι μου τη Summer και ήταν σωστό να την έχω στο τραγούδι, επειδή συνδεόμαστε σε τόσα πολλά επίπεδα, από το πού προερχόμαστε, μέχρι τις διαδρομές μας και την αποστολή μας να εμπνεύσουμε τους άλλους ανθρώπους να κυνηγήσουν αυτό που τους αξίζει στη ζωή… “Better Thangs”!».

Το «Better Thangs» διαδέχεται για την Ciara το single «Jump» με τη συμμετοχή της hip-hop κολεκτίβας Coast Contra που κυκλοφόρησε αυτό το καλοκαίρι.

Τόσο το «Jump» όσο και το «Better Thangs» είναι οι πρώτες κυκλοφορίες της Ciara από τη Republic Records και την Uptown Records, σε συνεργασία με τη δική της εταιρεία, Beauty Marks Entertainment και δίνουν τον τόνο για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα της και το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Σε μία προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο της τέχνης της, η Ciara δημιούργησε την Beauty Marks Entertainment, μία απεριόριστη πλατφόρμα για τη μουσική, τα μέσα ενημέρωσης, τον κινηματογράφο, τη μόδα, τη φιλανθρωπία, την τεχνολογία και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της.

[ad_2]

Source link