Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Charlie Puth και Blackbear συνεργάζονται στο «Hard On Yourself»

Written by on 15 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Μήνυμα θετικότητας διαδίδουν ο Charlie Puth και ο blackbear μέσα από τη συνεργασία τους.

Ο Charlie Puth ενώνει τις δυνάμεις του με τον blackbear σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Hard On Yourself».

Το «Hard On Yourself» συνδυάζει άψογα funk, pop και R&B επιρροές και μαγνητίζει αμέσως τους ακροατές, αποδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους ο Charlie Puth και ο blackbear αποτελούν δύο από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία αυτή τη στιγμή.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναδεικνύουν τον πλούτο της φυσικής ομορφιάς και αναφέρονται στις ανασφάλειες που ταλανίζουν πολλούς ανθρώπους σήμερα, με τους δύο καλλιτέχνες να διαδίδουν ένα μήνυμα θετικότητας.

«Μπορώ να δω ότι παλεύεις / Υπόσχομαι ότι θα βρεις την αγάπη ξανά / Ναι, θα είσαι εντάξει / Γιατί είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου; / Προσπάθησε να μην καταρρεύσεις / Είσαι τέλεια έτσι ακριβώς όπως είσαι», τραγουδούν μαζί στο ρεφρέν ο Charlie Puth και ο blackbear.

O Charlie Puth είχε μοιραστεί τον Ιούλιο στα κοινωνικά δίκτυα ένα απόσπασμα του τραγουδιού, γράφοντας: «Ένα μήνυμα στον εαυτό μου. Το έγραψα σήμερα.».

Ο blackbear είδε την ανάρτηση του τραγουδιστή και επικοινώνησε μαζί του, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η δισκογραφική σύμπραξη που ακούμε σήμερα.

Το «Hard On Yourself» διαδέχεται για τον Charlie Puth το single «Girlfriend», που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και έχει συγκεντρώσει πάνω από 33 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, ενώ το επίσημο και άκρως σπαρταριστό music video του τραγουδιού έχει προβληθεί πάνω από 8 εκατομμύρια φορές.

Από την άλλη πλευρά, ο blackbear παρουσίασε πρόσφατα το anthem «queen of broken hearts» ενώ στις 21 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «everything means nothing». Το άλμπουμ θα περιέχει και το smash hit «hot girl bummer», το οποίο μετρά πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams.

Η μουσική συνάντηση του Charlie Puth και του blackbear στο single «Hard On Yourself» κυκλοφορεί από τις Rumson Records / Atlantic Records / Warner Music.

[ad_2]

Source link