Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Camila Cabello και Ed Sheeran κυκλοφορούν το νέο single «Bam Bam»

Written by on 4 Μαρτίου 2022

[ad_1]

«Αυτή είναι η ζωή», τραγουδά η Camila Cabello.

Η Camila Cabello ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ed Sheeran στο νέο single «Bam Bam».

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ της Camila Camila, με τίτλο «Familia», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Epic Records / Sony Music στις 9 Απριλίου.

Το «Bam Bam» είναι το επόμενο δείγμα από το «Familia» μετά από  το «Don’t Go Yet», το οποίο προηγήθηκε τον Ιούλιο του 2021. Να σημειωθεί ότι το «Don’t Go Yet» άφησε το αποτύπωμά του στα ελληνικά ραδιόφωνα συμπληρώνοντας 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Bam Bam» είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ της Camila Cabello με τον Ed Sheeran. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ενώσει ξανά τις δυνάμεις τους στο τραγούδι «South Of The Border», στο οποίο συμμετείχε επίσης η Cardi B, από το άλμπουμ «No.6 Collaborations Project» (2019) του Ed Sheeran.

«Η πρώτη ιδέα του τραγουδιού γράφτηκε πριν από λίγο καιρό», δήλωσε η Camila Camila στο Apple Music σχετικά με το «Bam Bam».

«Είχαμε λοιπόν ένα κουπλέ, διαφορετικές συγχορδίες, και είχαμε αυτό το ρεφρέν και βασικά προήλθε από την ιδέα ότι πολλά από τα αγαπημένα μου latin τραγούδια που άκουγα μεγαλώνοντας, στιχουργικά, έχουν αυτό το μήνυμα ζωής και ασχολούνται κυρίως με αυτό το θέμα: “Είμαι πληγωμένη και μερικές φορές η ζωή είναι χάλια”, αλλά έχουν μια αίσθηση του χιούμορ και λένε: “Αυτή είναι η ζωή”. Και μου αρέσει αυτή η αντιπαράθεση», εξήγησε.

Στο «Bam Bam» η Camila Cabello συνέρχεται από έναν χωρισμό και μαθαίνει πώς να διώχνει τον πόνο χορεύοντας υιοθετώντας τη νοοτροπία «c’est la vie».

Το pre-chorus του τραγουδιού διαθέτει μουσικά στοιχεία που θυμίζουν τόσο την επιτυχία «Na Na Na Na (Dulce Niña)» των Kumbia Kings, όσο και το latin pop τραγούδι «Te Mando Flores» του Κολομβιανού εμβληματικού Fonseca.

Η Camila Cabello έγραψε το «Bam Bam» μαζί με τους Ed Sheeran και Ricky Reed, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκαν οι Ricky Reed, Edgar Barerra και Cheche Alara.

«Ήθελα να κάνω ένα τραγούδι που να έχει αγγλικούς στίχους, αλλά να μου δίνει το ίδιο συναίσθημα που μας δίνουν πολλά από αυτά latin τραγούδια. Και έτσι βασικά, καταλήξαμε σε αυτή την εκδοχή του τραγουδιού. Και μετά, όταν ο Ed (Sheeran) το άκουσε και συμφώνησε να συμμετάσχει, ήμουν σε ένα διαφορετικό σημείο της ζωής μου. Είχα βγει από μια μακροχρόνια σχέση», συνέχισε η Camila Cabello

«Και επίσης, ο Ed είπε: “Εντάξει, μου αρέσει, αλλά θέλω να αλλάξω τις συγχορδίες στο κουπλέ”. Και έτσι το έκανε ένα πρωινό… Ο Ed είναι ο πιο πολυάσχολος άνθρωπος στον κόσμο. Δεν ξέρω πώς το έκανε, αλλά είχε ένα πρωινό ρεπό. Και έτσι εγώ, εκείνος, ο Ricky και ο Scott Harris πήγαμε και γράψαμε όλοι μαζί το δικό μου κουπλέ και το δικό του, τα ηχογραφήσαμε και τελειώσαμε το τραγούδι», είπε.

Το music video για το «Bam Bam», το οποίο θα κυκλοφορήσει λίγες ώρες αργότερα, σκηνοθέτησε η Mia Barnes σε συνεργασία με τον Dave Meyers, ο οποίος επιμελήθηκε τα βίντεο για τα τραγούδια «Havana», «Señorita», «My Oh My» και «Liar» της Camila Cabello.



[ad_2]

Source link