Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey και Pharrell κυκλοφορούν το «Stay With Me» – Hit Channel

Written by on 15 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο Calvin Harris αποκαλύπτει τη συνεργασία του με τον Justin Timberlake, τη Halsey και τον Pharrell Williams.

Ο Calvin Harris κυκλοφορεί την πιο ηχηρή συνεργασίας από το επερχόμενο άλμπουμ του «Funk Wav Bounces Vol. 2».

Το τρίτο κατά σειρά single από το «Funk Wav Bounces Vol. 2» είναι μία εντυπωσιακή συνεργασία του Calvin Harris με τον  Justin Timberlake, τη Halsey και τον Pharrell Williams που φέρει τον τίτλο «Stay With Me».

Το «Stay With Me» ακολουθεί τη συνάντηση του Calvin Harris με την Dua Lipa και τον Young Thug στο «Potion», το οποίο εγκαινίασε το κεφάλαιο του «Funk Wav Bounces Vol. 2» στα τέλη του περασμένου Μαΐου και το πιο πρόσφατο «New Money» με τη συμμετοχή του 21 Savage.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Calvin Harris συνεργάζεται τόσο με τον Justin Timberlake όσο και με τη Halsey, αν και ο Σκοτσέζος παραγωγός είχε δημιουργήσει παλαιότερα ένα remix για το τραγούδι «Alone» της Halsey με τη συμμετοχή της Stefflon Don από το άλμπουμ της «Hopeless Fountain Kingdom» (2017).

Από την άλλη πλευρά, ο Pharrell Williams έχει συμμετάσχει σε δύο από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ του Calvin Harris, του «Funk Wav Bounces Vol. 1» κυκλοφόρησε το 2017.

Ο Pharell Williams εμφανίστηκε μαζί με την Katy Perry και τον Big Sean στο πολυπλατινένιο «Feels» και μαζί με την Ariana Grande και τον Young Thug στο «Heatstroke».

Στο νέο άλμπουμ του Calvin Harris συμμετέχουν αναλυτικά οι Busta Rhymes, Charlie Puth, Chlöe Bailey, Coi Leray, Donae’o, Dua Lipa, Halsey, Jorja Smith, Justin Timberlake, Latto, Lil Durk, Normani, Offset, Pharrell Williams, Pusha T, Shenseea, Snoop Dogg, Stefflon Don, Swae Lee, Tinashe, Young Thug, 6LACK και 21 Savage.

Το «Stay With Me» συνοδεύεται από ένα ψυχεδελικό music video, σε σκηνοθεσία του Emil Nava, το οποίο διακατέχεται από την αισθητική της δεκαετίας του ’70 και φέρνει στις οθόνες μας την ατμόσφαιρα της Νότιας Καλιφόρνια.

Το νέο άλμπουμ «Funk Wav Bounces Vol. 2» του Calvin Harris θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music στις 5 Αυγούστου.

[ad_2]

Source link