Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Burna Boy και WizKid συνεργάζονται στο νέο single «B. D’OR»

Written by on 16 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Οι δύο Νιγηριανοί αστέρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά.

Ο Burna Boy κυκλοφορεί το νέο single «B. D’OR» σε συνεργασία με τον WizKid.

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τον Νιγηριανό – Βρετανό παραγωγό P2j και είναι εμπνευσμένο από τη Χρυσή Μπάλα (Ballon d’Or), ένα από τα πιο διάσημα τρόπαια που απονέμονται σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο νικητής του βραβείου θεωρείται ο καλύτερος άνδρας ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Πάνω στην ώρα για τις γιορτές, αυτό το αισιόδοξο, feel-good τραγούδι έπεται της πρόσφατης ανακοίνωσης της ιστορικής πρώτης εμφάνισης του Burna Boy στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, με τίτλο «One Night In Space», που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2022. Θα είναι ο πρώτος Νιγηριανός καλλιτέχνης που θα είναι επικεφαλής μιας συναυλίας στον εμβληματικό χώρο.

Το «One Night In Space» διαδέχεται τη sold out πρώτη εμφάνιση του Burna Boy στο «Hollywood Bowl» του Λος Άντζελες, τις ηλεκτρισμένες εμφανίσεις του στο Global Citizen Festival 2021 και στο The Governor’s Ball, καθώς και τις sold out διεθνείς συναυλίες του στο «O2 Arena» του Λονδίνου, στο «Accor Arena» του Παρισιού, στο «Ziggo Dome» του Άμστερνταμ και σε περισσότερους χώρους σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Space Drift 2021»

Το 2020, το πέμπτο άλμπουμ του πρωτοποριακού Afro-Fusion καλλιτέχνη, με τίτλο «Twice As Tall», προκάλεσε αμέσως αίσθηση, καθώς συγκέντρωσε περισσότερα από 5 εκατομμύρια streams παγκοσμίως μέσα στην πρώτη ώρα κυκλοφορίας του. Το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο No. 1 στο US World Albums Chart του Billboard, ενώ απέσπασε τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως.

Ανάμεσα στις αμέτρητες διακρίσεις του, το «Twice As Tall» απέσπασε μία υποψηφιότητα για το Καλύτερο Παγκόσμιο Μουσικό Άλμπουμ στα Βραβεία Grammy 2021, με τον Burna Boy να γράφει ιστορία ως ο πρώτος Νιγηριανός καλλιτέχνης που λαμβάνει δύο συνεχόμενες υποψηφιότητες στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς είχε προηγηθεί η διάκριση του «African Giant».

Το 2021 ο Burna Boy ένωσε τις δυνάμεις του με διάφορους καλλιτέχνες σε τραγούδια όπως με τον Jon Bellion στο «I Feel It» του, με τον Polo G, στο «Want It All», με τον Don Jazzy στο «Question» και με την Becky G στο «Rotate», το οποίο ακούστηκε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική καμπάνια της Pepsi με τίτλο «Music Keeps Us Fizzing».

Ο Αφρικανός γίγαντας συνεργάστηκε επίσης με τον Justin Bieber στο άλμπουμ του «Justice» και με τη Sia στο «Hey Boy». Αυτή τη στιγμή, ο Burna Boy είναι υποψήφιος στα Βραβεία Grammy 2022 μαζί με την Angelique Kidjo για την Καλύτερη Παγκόσμια Ερμηνεία με τη συνεργασία τους στο «Do Yourself».

Παρόμοια διεθνή αναγνώριση έχει εισπράξει και ο επίσης Νιγηριανός WizKid με την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Made In Lagos», η οποία είναι υποψήφια για τον τίτλο του Καλύτερου Παγκόσμιου Μουσικού Άλμπουμ στα Βραβεία Grammy 2022, ενώ η επιτυχία του «Essense» σε συνεργασία με τον Essence, που κυκλοφορεί επίσης σε remix με τη συμμετοχή του Justin Bieber, είναι υποψήφια για το βραβείο Grammy της Καλύτερης Παγκόσμιας Μουσικής Ερμηνείας.

https://www.youtube.com/watch?v=f_f3HCH5YFE

[ad_2]

Source link