Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Bloody Hawk και Dani Gambino ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Standby» – Hit Channel

Written by on 31 Μαΐου 2022

[ad_1]

Ο Bloody Hawk και ο Dani Gambino είναι «Standby» για τη συνεργασία του καλοκαιριού.

Ο Bloody Hawk συνεργάζεται με τον Dani Gambino και αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ο ράπερ από τη Ξάνθη βρίσκεται κυριολεκτικά στο κορυφαίο σημείο της μέχρι στιγμής πορείας του, με το πρόσφατο άλμπουμ του «Τίμημα» να κερδίζει πρωτιές κάθε τύπου και τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Dani Gambino έχει εξελιχθεί σε ένα από τα super hot ονόματα της σκηνής.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά στο «Standby», το music video του οποίου μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γιώτη.

Μία συνεργασία η οποία κατά πολλούς απογειώνει το ελληνικό rap.

Μία μουσική σύμπραξη μεταξύ του Bloody Hawk και του Dani Gambino που θα μεταφερθεί και επί σκηνής σε δύο μοναδικές συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στη Μονή Λαζαριστών στις 17 Ιουνίου και στην Αθήνα και στην Τεχνόπολη στις 25 Ιουνίου.

Η συνάντηση του Bloody Hawk και του Dani Gambino επί σκηνής αναμένεται να αποτελέσει το event του καλοκαιριού, αλλά και να ανοίξει τον δρόμο για τα double bills στο rap game, σε μια εποχή που οι αρένες γεμίζουν, σε κάθε πρόσταγμα των εκπροσώπων του δημοφιλούς μουσικού είδους.

Το «Standby» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link