Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Becky Hill και Galantis ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Run»

Written by on 25 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η Becky Hill έχει αναδειχθεί στη νέα «βασίλισσα» της dance μουσικής.

Η Becky Hill κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single «Run» σε συνεργασία με τους Galantis.

Το «Run» έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του «Here For You», τη συνεργασία της Becky με τον Wilkinson που γράφτηκε ειδικά για το άλμπουμ του τελευταίου και τη βράβευσή της ως «Best Dance Act» στα BRIT Awards 2022 στις αρχές του μήνα.

Το βραβείο στο οποίο ο νικητής αναδείχθηκε από την ψήφο του κοινού (και επανήλθε στα BRIT Awards μετά από 16 χρόνια απουσίας) απονεμήθηκε στην εκστασιασμένη Becky Hill από τους συνεργάτες της David Guetta, ο οποίος την έχει χαρακτηρίσει ως «μία από τις πολύ σπάνιες βασίλισσες της dance μουσικής» και Pete Tong.

Το «Run» είναι η πρώτη συνεργασία της Becky Hill με το σουηδικό EDM συγκρότημα Galantis. Το «Run» υπογράφουν στους στίχους η Becky Hill και ο MNEK και στη μουσική και στην παραγωγή οι Galantis.

H Becky Hill δηλώνει: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κυκλοφορώ το “Run” με τους Galantis. Το έγραψα με τον καλύτερο μου φίλο MNEK με τον οποίο γράφω μαζί εδώ και δέκα χρόνια και τη μαγεία που ένιωσα όταν γράψαμε για πρώτη φορά το single μου “Losing” το 2012, τη νιώθω ακόμα και σήμερα όταν γράφω μαζί του».

«Αισθάνομαι ότι κάθε single που κυκλοφορώ έχει τη δυνατότητα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και αυτό δεν διαφέρει, ειδικά τώρα που συμμετέχουν στο τραγούδι και οι Galantis. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέρος μίας ακόμα τεράστιας συνεργασίας των Galantis, οι οποίοι έχουν στον κατάλογό τους έχουν επιτυχίες με ονόματα όπως οι Little Mix και οι Years & Years», συνεχίζει.

«Αυτή η επόμενη φάση της καλλιτεχνικής μου πορείας είναι μία προέκταση της ολοκληρωτικής ανάδειξής μου σε popstar, αλλά αυτή τη φορά με ένα BRIT Award στο χέρι», λέει η Becky Hill.

Το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το «Run» γυρίστηκε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Michael Holyk και μεταφέρει στις οθόνες μας εντυπωσιακά τοπία, ζωντανές εικόνες και διαφορετικές ατμόσφαιρες, με  την Becky G να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να απολαμβάνει μία ρομαντική περιπέτεια σε ένα ηλιόλουστο κλίμα.

Οι Galantis έλαβαν ευρεία αναγνώριση μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, «Pharmacy», το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του Dance Album Chart του Billboard και κέρδισε δύο υποψηφιότητες για Grammy.

Το περιζήτητο δίδυμο έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Dolly Parton στο τρίτο άλμπουμ τους «Church», οι Little Mix και David Guetta στο καλοκαιρινό smash hit «Heartbreak Anthem» που έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 στο παγκόσμιο chart του iTunes και πέρασε 13 εβδομάδες στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, η Madonna, η Kylie Minogue, η Katy Perry και η Britney Spears.

Το «Run», το πρώτο τραγούδι από μία σειρά κυκλοφοριών που αναμένεται να παρουσιάσει η Becky Hill φέτος, πρόκειται να εδραιώσει ακόμη περισσότερο την κυριαρχία της ως η βασίλισσα της dance μουσικής μετά από ένα απίστευτο 2021.

Η Becky Hill ήταν η τρίτη Βρετανίδα σόλο καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στο Spotify πέρυσι, πίσω από την Dua Lipa και την Adele, ενώ το το «Remember» ήταν το πέμπτο τραγούδι με τα περισσότερα streams από Βρετανίδα καλλιτέχνιδα.

Χάρη στην αδιαμφισβήτητη ικανότητά της να γράφει pop τραγούδια που κατακλύζουν τα charts και τη φήμη της ως πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, η Becky Hill έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες.

Έχει γράψει από 180 τραγούδια, γεγονός διόλου ευκαταφρόνητο, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο το 17% των εγγεγραμμένων τραγουδοποιών στον βρετανικό οργανισμό διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων είναι γυναίκες.

Στο ενεργητικό της έχει 9 πλατινένια, 4 χρυσά και ένα ασημένιο single, 13 τραγούδια που εμφανίστηκαν στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου, μεταξύ των οποίων τέσσερα τραγούδια που ανέβηκαν στο Top 10 και ένα στο No. 1, πάνω από 3,2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 17 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify.



[ad_2]

Source link