Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Becky G και Burna Boy συνεργάζονται στο single «Rotate»

Written by on 27 Φεβρουαρίου 2021

[ad_1]

Η Becky G και ο Burna Boy υπενθυμίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη γιορτή.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Becky G και ο Νιγηριανός αστέρας Burna Boy συνεργάζονται σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Rotate», το οποίο κυκλοφορεί από τις Kemosabe / RCA Records / Sony Music.

Το «Rotate» επενδύει μουσικά την παγκόσμια ποδοσφαιρική καμπάνια «Music Keeps Us Fizzing» της Pepsi που ξεκίνησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Οι στίχοι και ο ρυθμός του τραγουδιού είναι εμπνευσμένα από το ρόστερ ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης που συνεργάζονται φέτος με την Pepsi, τους Lionel Messi, Paul Pogba, Jadon Sancho και Shanice van de Sanden.

Το «Rotate» είναι μια αφιέρωση στην ομορφιά του παιχνιδιού.

Η Becky G δηλώνει: «Το “Rotate” για μένα είναι μια γιορτή. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι το ποδόσφαιρο κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και η συμμετοχή του Burna Boy έχει λογική, επειδή ήθελα να αντιπροσωπεύει το τέλειο τραγούδι για το pregame, που κάνει το αίμα να ρέει, σε κάνει να θέλεις να χορέψεις και να απολαύσεις το άθλημα».

Ο Burna Boy λέει: «Αυτό είναι ένα τραγούδι που σε εμπνέει να φιλοδοξείς και είμαι πραγματικά τιμή μου που συμμετέχω στο ταξίδι του Champions League».

«Αυτό το τραγούδι προήλθε από ένα κομμάτι θετικότητας. Από την πεποίθηση ότι ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή πού βρίσκεσαι, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή την προέλευσή σου, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να πετύχεις όταν το σκεφτείς! Πιστεύω ότι είμαστε όλοι οι πρωταθλητές!», προσθέτει.

Η Becky G και ο Burna Boy έχουν γράψει το «Rotate» μαζί με τους SoFLY, Nius, DiGenius, Elena Rose, Nate Campany και Jin Jin, ενώ την παραγωγή έχουν κάνει οι SoFLY, Nius και DiGenius.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link