Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Avril Lavigne και YUNGBLUD συνεργάζονται στο «I’m A Mess» – Hit Channel

Written by on 4 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Δύο είδωλα της pop punk σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η Avril Lavigne συνεργάζεται με τον YUNGBLUD στο νέο single «I’m A Mess», που κυκλοφορεί από την DTA Records του Travis Barker.

Το «I’m A Mess», μία μπαλάντα που βασίζεται στην κιθάρα, ξεκινάει με την Avril Lavigne να τραγουδάει πόσο πολύ της λείπει ο αγαπημένος της: «Κοιτάζω μόνη μου το πεζοδρόμιο/ Εύχομαι να ήμουν στο δρόμο μου προς εσένα / Όλα τα μαγαζιά στο Λονδίνο είναι κλειστά/ Και δεν ξέρω πού να πάω από εδώ / Όχι, δεν ξέρω πού να πάω από εδώ».

Πριν από το κουπλέ του YUNGBLUD ξεκινούν τα ντραμς, με τον Βρετανό rock star να λέει αμέσως μετά ότι η ζωή του «δεν είναι η ίδια μετά από εκείνη τη νύχτα».

Στο ρεφρέν του «I’m A Mess», το δίδυμο δηλώνει ότι επιθυμεί να επανασυνδεθεί: «Αλλά ξέρω ότι είμαι χάλια, είμαι χάλια / Όταν δεν είμαστε μαζί / Τόσο ράκος, τόσο ράκος / Ελπίζω να μην είναι για πάντα/ Θα σε ξαναδώ;»

Η Avril Lavigne και ο YUNGBLUD έγραψαν το τραγούδι μαζί με τον Travis Barker και τον John Feldmann των Goldfinger, ενώ την παραγωγή έκαναν ο Feldmann και ο Barker.

Το music video για το «I’m A Mess» σκηνοθέτησε ο P Tracy και γυρίστηκε τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Λος Άντζελες.

Η Avril Lavigne εντυπωσίασε πρόσφατα το κοινό στο παρθενικό «When We Were Young Festival» στο Λας Βέγκας.

Αυτό το διάστημα, συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ της «Love Sux» και θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα, πριν επισκεφθεί την Ευρώπη το 2023.

Το «Love Sux», το έβδομο άλμπουμ της Avril Lavigne, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο από την DTA Records και έκανε το ντεμπούτο του στο Top 10 του Billboard 200 Chart

Επίσης, βρέθηκε στο Νο. 2 του Top Album Sales Chart, του Top Rock Albums Chart και του Top Alternative Albums Chart του Billboard. Το «Love Sux» είναι το έκτο άλμπουμ σταρ της pop punk Avril Lavigne που εμφανίζεται στο Top 10 του Billboard 200.



[ad_2]

Source link