Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Armin van Buuren και The Stickmen Project συνεργάζονται στο «No Fun»

Written by on 21 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Μία απροσδόκητη συνάντησε με κορυφαίο αποτέλεσμα.

Το φαινόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής Armin van Buuren έχει αποδεδειγμένο ιστορικό συνεργασιών με πρωτοποριακούς καλλιτέχνες και μία τέτοια περίπτωση είναι η ολοκαίνουργια κυκλοφορία του για τη δισκογραφική εταιρεία Armada Music, της οποίας είναι συνιδρυτής.

Το «No Fun» σε συνεργασία με τους εντυπωσιακούς The Stickman Project από το TikTok είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των απροσδόκητων συναντήσεων που αποφέρουν κορυφαία αποτελέσματα.

Βγάζοντας τη γλώσσα του σε όσους καταστρέφουν την καλή διάθεση, το «No Fun» του Armin van Buuren και των The Stickman Project είναι έτοιμο να ευδοκιμήσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον club.

Εξοπλισμένο με βαριά synths, δυνατά beats που σφυροκοπούν χωρίς υποχώρηση και έντονα φωνητικά από τον δημιουργό του «Blah Blah Blah Blah», αυτό το επαναστατικό τραγούδι είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι το παιχνίδι δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Ο Armin van Buuren δηλώνει: «Μου άρεσε πολύ η διασκευή που έκαναν οι The Stickment Project στο τραγούδι μου “Ping Pong”. Άναψε μέσα μου μια φλόγα δημιουργικότητας και σύντομα βρέθηκα στο στούντιο μαζί τους για να δημιουργήσουμε αυτόν το τραγούδι. Ελπίζω ότι όλοι θα περνούν καλά κάθε φορά που το “No Fun” θα ακούγεται από τα ηχεία!»

Οι The Stickmen Project προσθέτουν: «Ο Armin van Buuren είναι ένας από τους πιο θρυλικούς DJs και παραγωγούς της εποχής μας και ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί του σε ένα έξαλλο, επαναστατικό ύμνο όπως το “No Fun”. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για αυτό το τραγούδι και ανυπομονούμε να το ακούσει ο κόσμος… Αυτό είναι για τους αποστάτες!».

Armin van Buuren - Steve Aoki

Ο Armin van Buuren, ο οποίος κατατάχθηκε στο Top 5 της ετήσιας λίστας Top 100 DJs του DJ Mag για εικοστή συνεχή χρονιά, είναι εδώ και καιρό παγκόσμιος πρεσβευτής της ηλεκτρονικής μουσικής.

Έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του No. 1 DJ στον κόσμο και την τρίτη θέση στη φετινή κατάταξη, έχει στο ενεργητικό του επτά ολοκληρωμένα άλμπουμ και συνεχίζει να διατηρεί ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό μέσα από την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, τη σειρά εκδηλώσεων και τη σειρά άλμπουμ «A State Of Trance», προσεγγίζοντας 40 εκατομμύρια ακροατές από 80 διαφορετικές χώρες σε εβδομαδιαία βάση.

Στις εποχές προ του COVID, ο Armin van Buuren ήταν headliner σε περισσότερες από 150 συναυλίες ετησίως σε κορυφαία φεστιβάλ και χώρους σε όλο τον κόσμο, όπως το «Electric Daisy Carnival» (Λας Βέγκας, Νέα Υόρκη), το «Ultra Music Festival» (Μαϊάμι) και το «Tomorrowland» (Βέλγιο) και έκανε σταθερές εμφανίσεις στην Ίμπιζα και στο Λας Βέγκας.

Οι The Stickmen Project, που εξακολουθούν να περιβάλλονται από άκρα μυστικότητα, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό σχήμα στο TikTok, πίσω από τον Marshmello και μπροστά από τους Disclosure, διαθέτοντας 5,5 εκατομμύρια followers και 26,1 εκατομμύρια likes.

Ως ένας από τους πιο καυτά ανερχόμενα ονόματα της ηλεκτρονικούς μουσικής των τελευταίων ετών, οι The Stickmen Project έχουν λάβει υποστήριξη από superstars όπως ο Ed Sheeran, θρύλους της ηλεκτρονικής μουσικής όπως οι Tiësto, Faithless και Diplo, κορυφαίους DJs όπως ο Joel Corry και ο Nathan Dawe και φορείς όπως το DJ Mag και η Spinnin’ Records. Οι Stickmen Project συμμετείχαν επίσης νωρίτερα φέτος στο livestream «TikTok x Spinnin’ Records».

[ad_2]

Source link