Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Armin van Buuren και R3HAB συνεργάζονται στο νέο single «Love We Lost»

Written by on 12 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Ο Armin van Buuren και ο R3HAB ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά.

Κάποιες συνεργασίες είναι τόσο εντυπωσιακές που οι θαυμαστές εκστασιάζονται πολύ πριν την κυκλοφορία τους, και η πρώτη κοινή δημιουργία του Armin van Buuren και του R3HAB αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Το «Love We Lost» με τη συμμετοχή του Simon Ward, ένα απολαυστικά ακαταμάχητο crossover τραγούδι από δύο από τους σημαντικότερους τιτάνες της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ολλανδία, έχει σχεδιαστεί για να φέρει την αίσθηση του καλοκαιριού, δίνοντας παράλληλα στους ακροατές τη δύναμη να αγωνιστούν για τα πράγματα στα οποία πιστεύουν.

Έχοντας αθροιστικά πάνω από 50 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify, ο Armin van Buuren και ο R3HAB ξέρουν πώς να ξεσηκώνουν το κοινό παγκοσμίως και το κάνουν για άλλη μια φορά με την πρώτη τους συνεργασία.

Οι δύο Ολλανδοί DJs και μουσικοί παραγωγοί τονίζουν τις pop νότες, τους ενδυναμωτικούς στίχους και την δυνατή ερμηνεία του Simon Ward με μια τολμηρή αλλά και στα μέτρα του mainstage παραγωγή και δίνουν στους θαυμαστές τους τον μοναδικό λόγο που θα χρειαστούν για να σηκώσουν τα χέρια τους στον ουρανό και να βροντοφωνάξουν μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Armin van Buuren δηλώνει: «Αυτό που αγαπώ τόσο πολύ στο “Love We Lost” είναι το ιδιαίτερο μήνυμα που περιέχει. Με την τέλεια αφήγηση από τον Simon Ward, οι στίχοι μας λένε ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε για κάποια πράγματα, ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι εναντίον μας».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έκανα την παραγωγή αυτού του τραγουδιού σε συνεργασία με τον Fadil/R3HAB, καθώς τον εκτιμώ πολύ. Ελπίζω όλοι όσοι ακούσουν αυτό το τραγούδι θα νιώσουν την ίδια έμπνευση που νιώσαμε κι εμείς όταν το δημιουργήσαμε», προσθέτει.

Ο R3HAB σχολιάζει: «Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι την πολυαναμενόμενη συνεργασία μου με τον Armin van Buuren, έναν αδελφό Ολλανδό και ηγέτη της βιομηχανίας τον οποίο θαυμάζω για το ηχητικό του αποτύπωμα την τελευταία δεκαετία. Το “Love We Lost” είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμουν όταν συζητούσα αυτή τη συνεργασία με τον Armin από νωρίς».

«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να συνδυάσουμε το χαρακτηριστικό ύφος και των δύο μας, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα τη λεοντόκαρδη φωνή του Simon Ward. Για μένα, είναι ένα τραγούδι με στίχους που μοιράζονται το μήνυμά μας ότι πρέπει να κινούμε βουνά μόνο για τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή», συνεχίζει.

[ad_2]

Source link