Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Alok & Dynoro ενώνουν τις δυνάμεις τους στο single «On & On»

Written by on 5 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

To «On & On» τηρεί όλες τις προδιαγραφές για να φτάσει στην κορυφή.

Ο καλλιτέχνης από τη Βραζιλία Alok συνεργάζεται με τον Λιθουανό παραγωγό Dynoro για ένα single που θα μας μαγνητίσει.

Με τα εξαιρετικά ανδρικά φωνητικά και το δυνατό μπάσο, το «On & On» είναι ένα τραγούδι που αναμένεται να μονοπωλήσει τα charts και τα clubs.

Το 2019 είναι αποδεδειγμένα η πιο επιτυχημένη χρονιά για τον Alok, ο οποίος κατέκτησε την 11η θέση στο Top 100 του DJ Mag.

Στις αρχές του 2019 ο Alok συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο παραγωγό Felix Jaehn και το βρετανικό pop συγκρότημα The Vamps για το τραγούδι «All The Lies», που συγκέντρωσε σχεδόν 60 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Επίσης ο καλλιτέχνης έκανε ένα από τα μεγαλύτερα remixes στον κόσμο για το smash hit «Piece Of Your Heart» των Meduza, ενώ ταυτοχρόνως, το πολυαγαπημένο single του «Here Me Now» συγκέντρωσε πάνω από 423 εκατομμύρια streams στο Spotify, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς της dance μουσικής.

Γνωστός στις μεγάλες live σκηνές, ο Alok έχει ταξιδέψει με το ταλέντο του σε όλο τον κόσμο. Έχει παρουσιάσει μαγευτικά sets στα πιο σημαντικά φεστιβάλ και πάρτι συμπεριλαμβανομένου των Burning Man, Ushuaia στην Ίμπιζα και Tomorrowland.

Κλείνοντας την παγκόσμια περιοδεία του τον Σεπτέμβριο, ο Alok παρουσιάστηκε ως ένα από τα βασικά acts στο θρυλικό Rock in Rio μαζί με τους Drake, Ellie Goulding και Bebe Rexha.

Ο Dynoro στέφθηκε χρυσός τη προηγούμενη χρονιά με το debut single του «In My Mind», που έφτασε στο Νο. 1 του Spotify, του Apple Μusic και του Shazam σε 13 χώρες.

Το «In My Mind» ανέβηκε στην κορυφή του αμερικανικών dance ραδιοφώνων και στο Νο. 4 του βρετανικού Singles Charts, έχοντας καταγράψει 710 εκατομμύρια streams και 3,2 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Πρόσφατα ο Λιθουανός hitmaker συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια – τραγουδοποιό Ina Wroldsen από τη Νορβηγία για το «Obsessed», ένα dance-pop hit που έφτασε τα 42 εκατομμύρια streams, ενώ το club remix του έγινε από τον θρυλικό Tiesto.

Με δύο παγκόσμιους superstars ως δημιουργούς του, είναι σίγουρο πως το «On & On» τηρεί όλες τις προδιαγραφές για να φτάσει στην κορυφή.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την B1 Recordings / Sony Music.

[ad_2]

Source link