Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Alan Walker και Conor Maynard συνεργάζονται στο νέο single «Believers»

Written by on 17 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το νέο music video του Alan Walker είναι μια συναρπαστική περιπέτεια από την αρχή έως το τέλος.

Ο DJ και παραγωγός Alan Walker κυκλοφόρησε το νέο single «Believers» με τη συμμετοχή του φημισμένου και επιτυχημένου τραγουδιστή Conor Maynard. Με ένα ισχυρό beat, το εξαιρετικά ακαταμάχητο single είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε καλοκαιρινό playlist.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, ο Alan Walker παρουσίασε ένα μουσικό βίντεο το οποίο αντλεί έμπνευση από την αγάπη του για τα βιντεοπαιχνίδια και αποτελεί φόρο τιμής στην game κοινότητα.

Το music video είναι μια συναρπαστική περιπέτεια από την αρχή έως το τέλος, συνδυάζοντας εκπληκτικά οπτικά εφέ με πλάνα από βιντεοπαιχνίδια, ενώ περιβάλλεται από εντυπωσιακά στιγμιότυπα ζωντανής δράσης.

Όπως και όλο το περιεχόμενο του «Walker», το music video ταιριάζει με τη μεγαλύτερη αφήγηση του σύμπαντος του Alan Walker, έτσι οι οπαδοί που γνωρίζουν την ιστορία θα ενθουσιαστούν να δουν τις ακολουθίες της δράσης του «Walker» και του Conor Maynard να πολεμούν το κακό καθεστώς του Red Nexus.

Ο Alan Walker είπε για την έμπνευση του τραγουδιού του: «Το “Believers” είναι ένα τραγούδι στο οποίο άρχισα να δουλεύω κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και τους αφήνει να ξεφύγουν για λίγο. Όταν άρχισα να σκέφτομαι τους τραγουδιστές για αυτό το τραγούδι, ο Conor ήταν μια προφανής επιλογή και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα».

Ο Conor Maynard είπε για τη συνεργασία: «Όταν δημοσίευσα τη διασκευή για το “Faded” πριν από πέντε χρόνια, δεν πίστευα ποτέ ότι θα οδηγούσε στην κυκλοφορία ενός πρωτότυπου τραγουδιού με τον ίδιο τον Alan. Όταν μου έστειλαν το “Believers”, δεν μπορούσα να περιμένω να το ηχογραφήσω και τώρα δεν μπορώ να περιμένω να το ακούσουν όλοι!».

Στις 7 Μαΐου ο Alan Walker ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος «Walker Gaming». Σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία περιλαμβάνεται επίσης το «The Aviation Game», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για λήψη.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link